Cristi Nica din nou în fruntea arbitrajului prahovean

22 Apr. 2009, 12:36 Special
Cristi Nica din nou în fruntea arbitrajului prahovean

Fostul președinte al Comisiei Județene de Arbitri Prahova, Cristi Nica, pare animat de sentimente mai bune față de forul pe care l-a condus până acum două săptămâni și este hotărat să revină la conducerea arbitrajului prahovean. Purtătorul ecusonului FIFA și-a dat demisia din fruntea CJA Prahova, argumentându-și decizia prin agresiunile la care erau supuși arbitrii și faptul că mai marii Asociației Județene de Fotbal (AJF) Prahova nu luau măsurile care se impuneau.

 

"Deja am discutat cu Silviu Crângașu, președintele AJF Prahova, și dansul a fost de acord cu condițiile pe care i le-am pus", ne-a declarat cel mai bun arbitru asistent din tara noastra, din ultimii ani, Cristi Nica. Acelasi interlocutor a mai adaugat: "În proporție de 99,99 la sută voi reveni în fruntea arbitrajului prahovean. Singurii care m-au făcut să-mi schimb decizia au fost arbitrii care m-au rugat cu ochii în lacrimi să revin. Mai mult, în luarea acestei hotărâri a contat și ceea ce mi s-a întamplat săptămâna trecută, când am fost acuzat, în mod eronat, că am fost implicat în scandalul "mită pentru arbitri". În orice caz, mâine, la ora 12.00, într-o conferință de presă, voi declara mai multe pe tema acestui subiect".

 

Așadar, iată că după mai multe zile de incertitudine, soarta arbitrajului prahovean va reveni pe mâna unui om competent.
 

 

Sursa: Ziarul Prahova
 

22 Apr. 2009, 12:36 Special
Pe aceeași temă