Conducătorii SCM Pitești au făcut demersurile oficiale la FRF de schimbare a denumirii echipei în FC Argeș. Când se dă avizul

Marius ANGHEL 27 Jun. 2017, 17:06 Special
Conducătorii SCM Pitești au făcut demersurile oficiale la FRF de schimbare a denumirii echipei în FC Argeș.** Când se dă avizul

Echipa de fotbal a Piteștiului, nou-promovată în Liga 2, va evolua în noul sezon competițional cu numele de FC Argeș. Schimbarea denumirii a rămas o simplă formalitate, conducătorii SCM Pitești făcând, astăzi, la Federația Română de Fotbal, demersurile oficiale. Astfel, membrii Comitetul Executiv al FRF vor aprobat cererea depusă de argeșeni în viitoarea ședință, care cel mai probabil va avea loc în săptămâna viitoare.

Autoritățile locale au cumpărat acum două săptămâni de la ANAF brandul FC Argeș cu 660.000 lei și apoi l-au cedat cu titlul gratuit către SCM Pitești. Șefii clubului argeșean au făcut toate demersurile la Ministerul Sportului pentru schimbarea denumirii și au depus în timp util cererea la FRF pentru a opera această modificare.

Directorul sportiv Vasile Popa a confirmat demersurile făcute astăzi de FRF. „În următoarea ședință a Comitetului Executiv al FRF se va da aviz favorabil schimbării denumirii numelui din SCM Pitești în FC Argeș. În scurt timp după aceea, FRF ne va trimite pe adresa clubului și confirmarea oficială a acestei decizii. În noul sezon competițional vom juca cu denumirea de FC Argeș”, a declarat oficialul piteștean.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

 

Marius ANGHEL 27 Jun. 2017, 17:06 Special
Pe aceeași temă