Colegiul Național „Vasile Goldiș” a câștigat prima ediție a campionatului între licee „Ladislau Bonyhadi”

Marius ANGHEL 04 Mar. 2013, 12:03 Special

Prima ediție a campionatului de mini-fotbal între licee „Ladislau Bonyhadi” a fost câștigată de echipa Colegiului Național „Vasile Goldiș”, în urma unei finale viu disputate împotriva echipei Grupului Școlar Industrial „Aurel Vlaicu”. Pentru ultimul loc pe podium s-au luptat echipele liceelor din Ineu și Curtici, finala mică fiind câștigată de reprezentativa Grupului Școlar Industrial „Mihai Viteazu” din Ineu.

Organizatorii acestui eveniment au fost Consiliul Județean al Elevilor și Suporter Club UTA, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, clubului UTA, Comisiei Județene a Arbitrilor și Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” („Generală 18″) Arad.

Fiecare participant la campionat a primit un voucher în baza căruia va putea să-și procure gratuit un abonament la meciurile echipei UTA în acest retur de campionat. Fiecare echipă a primit câte o diplomă de participare, iar echipei câștigătoare i-a fost înmânat un trofeu cu însemnele echipei fanion a Aradului. Echipa care a câștigat trofeul „Fair play” a fost declarată Grup Școlar Industrial „Aurel Vlaicu” Arad.

Aceasta a fost doar prima ediției a campionatului „Ladislau Bonyhadi”, însă se dorește ca acest campionat să devină o întrecere de tradiție pentru liceele arădene. Cum fotbalul nu poate fi disociat în Arad de UTA, este normal ca tinerii arădeni pasionați de fotbal să  fie atrași spre stadionul „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. De aceea campionatul a primit numele unui jucător de legendă al UTA-ei, un golgheter adevărat, un model de urmat pentru orice tânăr fotbalist.

 

Suporter Club UTA a dorit prin intermediul site-ului nostru să mulțumească tuturor instituțiilor amintite mai sus pentru sprijinul acordat în vederea organizării primei ediții a campionatului între licee „Ladislau Bonyhadi”. De asemenea, aceștia mulțumesc și sponsorilor implicați în această competiție pentru suport și pentru premiile speciale acordate celor mai buni jucători ai turneului („Via Carmina”, „Old Lady”s Pub” și Fast-food „Pit Stop”).

 

Marius ANGHEL 04 Mar. 2013, 12:03 Special
Pe aceeași temă