Chivorchian și Deaconu dau asigurări că meciurile de baraj nu se vor lovi de probleme de arbitraj: „Vor fi desemnate cele mai bune brigăzi de arbitri și cei mai buni observatori”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2015, 18:37 Special
Chivorchian și Deaconu dau asigurări că meciurile de baraj nu se vor lovi de probleme de arbitraj:**

Joi dimineață, la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorți a programului meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3. S-au stabilit cele 21 de meciuri care vor duce la tot atâtea echipe care în următorul sezon vor evolua în al treilea eșalon fotbalistic al țării. Din acest an, jocurile de baraj vor avea loc în dublă manșă, tur-retur, pe terenurile fiecărei echipe, la datele de 20 iunie, respectiv 27 iunie, cu începere de la ora 17:30.

La întâlnirea de la București au participat, pe lângă oficialii cluburilor campioane județene, și președintele FRF, Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian, șeful Departamentului Competiții, Aurel Ionescu, șeful Departamentului Juridic, Adrian Stângaciu, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu și vicepreședintele FRF, Octavian Goga, reprezentant al AJF-urilor în Comitetul Executiv.

După ce Răzvan Burleanu a luat cuvântul în deschiderea ședinței și a făcut promisiuni în privința unui viitor mai bun pentru echipele din ligile inferioare, Gheorghe Chivorchian și Alexandru Deaconu au luat și ei cuvântul înainte de efectuarea tragerii la sorți.

Secretarul general ala FRF i-a asigurat pe conducătorii campioanelor județene că nu vor fi probleme în ceea ce privește brigăzile de arbitri și observatorii care vor fi trimiși la meciurile de baraj. „La aceste două manșe, vor fi desemnate cele mai bune brigăzi de arbitri și cei mai buni observatori, pentru că echipele care vor participa să beneficieze de cele mai bune condiții de joc”, a spus, citat de frf.ro, Chivorchian, completat și de vicepreședintele Comisiei de Arbitri: „Acordăm o importanță deosebită acestor meciuri de baraj. Suntem foarte atenți la ceea ce se întâmplă la acest nivel și vom delega niște arbitri care să aibă performanțele așteptate”.

Președintele Federației a anunțat că va merge la două astfel de meciuri de baraj, câte unul din fiecare manșă, fără a numi însă vreun joc anume.

CITEȘTE și: Regulamentul și programul meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3. Se știu deja 38 de campioane din totalul de 42

Răzvan Burleanu promite schimbări majore în ligile inferioare. În Liga 3 vrea opt serii: „Federația vă va sprijini prin toate mijloacele posibile”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2015, 18:37 Special
Pe aceeași temă