Cazul Neșu, în variantă locală

05 Mar. 2012, 15:28 Special
Cazul Neșu,** în variantă locală

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei CSM Câmpina, l-am numit aici pe atacantul Mugurel Negreanu, a suferit, în urmă cu 9 zile, un groaznic accident pe terenul de fotbal, la fel cum s-a întâmplat și cu fotbalistul român Mihăiță Neșu, în Olanda. În pauza partidei amicale cu CS Bănești-Urleta (joc disputat pe 25 februarie), Mugurel și-a anunțat antrenorul, Ion Burchi, că nu mai poate continua partida, în urma unor dureri la spate cauzate de o căzătură în timpul partidei de verificare. Acestea au persistat și, pentru a evita orice risc, familia lui Negreanu a decis să-l interneze la Spitalul Municipal din Câmpina.

Cum lovitura a fost puternică, Mugurel nu s-a mai putut ridica din pat, medicii prahoveni constatând că are o problemă la coloană, dar fără a da un verdict, decât după ce va efectua un RMN. „Din 25 februarie și până pe 1 Martie nu m-am putut mișca, abia joi am reușit să mă ridic în fund, în pat. Luni (n.n.-astăzi) sper să ajung la București – dacă starea de sănătate îmi va permite -, pentru a efectua RMN-ul și abia apoi voi afla care este problema mea de sănătate. De felul meu sunt un luptător și sper să trec cu bine peste această problemă de sănătate”, ne-a declarat Mugurel, de pe patul de spital, la finele săptămânii trecute.

Uitat de conducerea propriei echipei

Chiar dacă a semnat un contract de joc cu formația CSM Câmpina, în care clubul de Liga A Prahova se obligă să-i asigure tratamentul în cazul unor accidentări, așa cum s-a întâmplat în acest caz, Mugurel Negreanu ne-a spus că până la finele săptămânii trecute nu a fost ajutat de conducerea echipei pentru care a marcat multe goluri. „Singurul care m-a sunat este antrenorul Ion Burchi, dar și câțiva colegi de la echipă. De la nivelul conducerii a trecut pe la mine, la spital, doar domnul Negoiasa, care mi-a promis marea cu sarea, ca apoi să-mi spună că pleacă în Turcia, cu afaceri. De atunci nu l-am mai văzut sau auzit la telefon. Este inadmisibil ce s-a întâmplat, ca nimeni din conducere să nu se intereseze de soarta mea. Ne exploatează, iar atunci când nu mai au nevoie de tine te aruncă ca pe o măsea stricată. Când au avut nevoie de mine, am jucat într-un picior, iar acum domnul Guran nici măcar nu a dat vreun telefon”, ne-a spus, revoltat de atitudinea clubului din Câmpina, jucătorul Mugurel Negeanu.

Articol scris de Cristi DAMIAN și Marian DIMA

05 Mar. 2012, 15:28 Special
Pe aceeași temă