Campionii orădeni au fost premiați de Primărie

27 Jun. 2009, 15:16 Special

Sportivii celor două echipe de juniori ale clubului FC Bihor au fost premiați sâmbătă în cadrul unei festivități desfășurate în sala mare a Primăriei. Juniorii mari ai FC Bihor au obținut săptămâna trecută titlul de campioni naționali după o victorie împotriva juniorilor de la Steaua.

 

„Țin să le mulțumesc acestor băieți minunați care au făcut o treabă bună pentru fotbalul bihorean și pentru Oradea. Le mulțumesc pentru că au jucat fotbal în teren, pentru talentul și atașamentul de care au dat dovadă”, a spus primarul Ilie Bolojan în deschiderea festivității de premiere.

 

Primarul crede că „performanța obținută de acești băieți e o premisă că în viitor și echipa mare va fi ceea ce ar trebui să fie și va număra jucători bihoreni atașați clubului”. Bolojan a mai spus că juniorii sunt structura pe care își dorește construcția echipei mari.

 

„Dorim ca în jurul unei echipe de jucători experimentați să promovăm tineri jucători talentați, astfel încât în 2-3 ani să formăm o echipă puternică, formată în mare majoritate din bihoreni”
, a mai spus primarul.

 

La festivitatea de premiere au mai luat parte președintele Consiliului Județean Bihor, Radu Țîrle, vicepreședintele Dumitru Voloșeniuc, președintele clubului FC Bihor, Alexandru Toth, aflat la final de mandat, staff-ul tehnic al celor două echipe și părinții jucătorilor.

 

Fondul de premiere al celor două echipe a fost de 36.500 lei, juniorii mari fiind premiați cu sume între 750 și 1.000 lei, în funcție de aportul la performanțele echipei, iar juniorii mici au fost premiați cu sume cuprinse între 300 și 750 lei. Antrenorii Gheorghe Silaghi și Călin Chereji au fost recompensați cu câte 2.000 lei, iar membrii straff-ului tehnic au primit 1.500 lei.

 

www.bihoreanul.ro

27 Jun. 2009, 15:16 Special
Pe aceeași temă