Cadouri de la ultrași pentru piticii Corvinului

19 Mar. 2009, 14:27 Special
Cadouri de la ultrași pentru piticii Corvinului

Suporterii hunedoreni au făcut chetă în peluză și au cumpărat un rând de echipament sportiv pe care l-au făcut cadou celor 14 copii care au mai rămas din Centrul de Copii și Juniori al Corvinului 2005. Abandonați de patronul Florin Uscatu și rămași fără identitate sportivă după ce clubul unde au făcut primii pași în fotbal – Corvinul 2005 Hunedoara – s-a desființat, grupa de pitici născuți în 1998-1999 a fost "adoptată" de antrenorul Claudiu Toader și ultrașii hunedoreni membri ai "Peluza Nord" – facțiunile Ultras Korp, Distrikt Ultra și Hell Boys.
 

Cu corbul în piept
 
Impresionați de situația ingrată a juniorilor în care ei văd viitorul fotbalului hunedorean, suporterii Corvinului au pus mână de la mână și au achiziționat un set complet de echipament în culorile clubului "alb-albastru", personalizate cu emblema clubului fanion al Hunedoarei – Corbul cu inel în cioc.  "Cu această stemă în piept veți fi mereu învingători!", le-au transmis fanii puștilor nerăbdători să probeze echipamentul.
 
Mulțumiri și o doleanță
 
În timp ce copiii se primeneau, antrenorul Claudiu Toader le-a mulțumit fanilor pentru atașament față de cei mici și culorile clubului și a cerut sprijinul autorităților pentru ca spiritul Corvinului să nu moară. "Mulțumim suporterilor! Nu doar pentru echipament, ci și pentru că sunt alături de noi. Îl rugăm și pe primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada, să ne sprijine; avem mare nevoie de el. Sper să fie el primarul care, alături de suporteri, va aduce din nou fotbalul de performanță la Hunedoara", a spus Toader.

Articol scris de Sami Tamaș

 

19 Mar. 2009, 14:27 Special
Pe aceeași temă