Buni, dar scumpi, pentru Ucraina

24 Jun. 2009, 11:06 Special
Buni, dar scumpi, pentru Ucraina

Doi dintre tinerii și talentații jucători ai Școlii de Fotbal “Caraimanul – Euro-Africa” Bușteni au fost să susțină probe de joc la clubul ucrainean Metalist Kharkov! De fapt, a fost vorba despre echipa a doua a acestei grupări de prim-eșalon, cei doi juniori fiind duși acolo prin intermediul impresarului Traian Gherghișan, care s-a îngrijit ca cei ei să fie văzuți la lucru de gruparea ucraineană.

 

Este vorba despre Alexandru Nuțescu și Lucian Diaconu, fotbaliști ce aparțin clubului patronat de Petre Gavrilă, jucătorii ce au lăsat o bună impresie și în Liga A Prahova, în ultimul sezon, cei doi efectuând un stagiu de pregătire la gruparea din Kharkov.

 

Fotbaliștii au convins asupra calităților lor, dar trecerea de la Caraimanul la Metalist nu s-a făcut, motivul fiind diferența de preț dintre cerere și ofertă, ucrainenii considerându-i prea scumpi pe cei doi juniori români. Cum însă timp pentru ei mai este, de dat probe, suntem siguri că în această vară de Diaconu și Nuțescu vom mai auzi, și pe la alte echipe.
 

articol scris de Marian DIMA și Cristi DAMIAN 
 

24 Jun. 2009, 11:06 Special
Pe aceeași temă