Bogdan Vintilă a convocat 26 de jucători la naționala sub 17 ani a României. Se pleacă în cantonament la Tărlungeni

Marius ANGHEL 11 Jan. 2015, 15:19 Special
Bogdan Vintilă a convocat 26 de jucători la naționala sub 17 ani a României.** Se pleacă în cantonament la Tărlungeni

Selecționerul naționalei sub 17 ani a României, Bogdan Vintilă, a anunțat, duminică, lotul de 26 de jucători pentru stagiul de pregătire de la Tărlungeni, primul din 2015, informează site-ul oficial al FRF.

Începând cu data de 14 ianuarie, când este programată reunirea lotului, se pleacă într-un cantonament de 10 zile la Tărlungeni. Acolo, lotul de juniori U17 are programate și trei meciuri de pregătire: două cu FC Brașov U18 și unul cu echipa de seniori din Liga 2 Unirea Tărlungeni. 
 
Jucătorii convocați sunt:
 
Portari: Bogdan Hodoroabă (LPS Bihor), Sebastian Mara (UTA) și Andrei Udeanu (CSM Pitești)
Fundași: Virgil Ghiță, Andrei Vlădescu și Tiberiu Căpușă (Academia Gheorghe Hagi), Harald Fridrich și Radu Motreanu (Poli Timișoara), Denis Ciubotariu (Dinamo), Florin Marin (FC Voluntari), Paul Copaci (UTA)
Mijlocași: Kilyen Szabolcs și Andrei Ciobanu (Academia Gheorghe Hagi), Valentin Costache (Dinamo), Tony Kanaloș (LPS Satu Mare), Alex Postolache (Becicherecu Mic), Lucian Oprea (Poli Timișoara), Ionuț Tănase (UTA), Mihai Dobre (Viitorul Mihai Georgescu)
Atacanți: Bogdan Szijj (CSM Reșița), Alexandru Coviț (CSM Reșița), Mădălin Blănaru (Oțelul), Sergiu Jurj (CSU Craiova), Sebastian Velcotă (Poli Timișoara) și Adelin Petre (UTA)
 
În primele trei luni ale acestui an, programul naționalei Under 17 a României este plin de acțiuni. Pe 1 februarie pleacă în Antalya pentru alte 10 zile de pregătire. Pe 18 februarie, la Mogoșoaia, începe al treilea cantonament. După șase zile de pregătire în țară, pe 23 februarie se pleacă în Scoția. Pe 24 și 26 februarie vor fi meciurile amicale Scoția – România. Pe 9 martie începe turneul din Olanda. Acolo, lotul U17 al României se va pregăti timp de 10 zile, perioadă în care va disputa și trei partide de verificare. Din Olanda se pleacă direct la Turul de Elită din Anglia.
Marius ANGHEL 11 Jan. 2015, 15:19 Special
Pe aceeași temă