„Bogații din Liga a III-a”, care e echipa adevărată?

Mihai Andries 09 Feb. 2009, 21:30 Special

Știrile sportive de la ProTV anunțau sâmbătă seara că "cea mai bogată echipă din liga a III-a, Adunații Copăceni" se află în cantonament în Antalya, în aceeași stațiune cu Steaua și Dinamo. Marea problemă este că, în acest moment, se pare că există două echipe care susțin că au acest nume și că reprezintă adevărata echipă din Adunații Copăceni.

Pe de o parte se află tabăra lui Nicu Pop, cel care a fost prezentat în reportajul de la Pro TV ca fiind patronul echipei. De partea cealaltă se află Aurel Gheorghe și Constantin Grigore, care susțin că fac parte din actuala conducere a clubului. Cei din urmă ne-au contactat pentru a ne înștiința că domnul Nicu Pop nu mai are nicio legătură cu echipa din Adunații Copăceni. Conform declarațiilor acestora, Nicu Pop este fostul președinte al grupării, demis ca urmare a adunării generale care a avut loc pe 23 ianuarie. Mai mult, dânșii susțin că au acte cu care pot demonstra că dreptatea este de partea lor și că vor lămuri problema pe căile legale, dacă va fi nevoie.

Contactat telefonic, în cursul acestei seri, pentru a-și exprima opinia în privința acuzațiilor lansate la adresa sa, domnul Pop susține că singura echipă din Adunații Copăceni este cea condusă de el și antrenată de Cornel Nica. Mai mult, dânsul a afirmat că cei în fals sunt cei din noua conducere, urmând a lămuri situația clubului pe căi legale, pe baza actelor pe care le are la dispoziție. Conform afirmațiilor domniei sale, adunarea generală prin care a fost demis este ilegală și neconstituțională conform statutului grupării din județul Giurgiu.

În aceste condiții, se pare că problema celor două tabere va fi rezolvată prin intermediul avocaților.

Mihai Andries 09 Feb. 2009, 21:30 Special
Pe aceeași temă