Bătăușul cameramanului Jandarmeriei rămâne după gratii

06 Mar. 2009, 10:49 Special
Bătăușul cameramanului Jandarmeriei rămâne după gratii

Paul Adrian Stanciu, judecat pentru agresarea, în mai anul trecut, a unui jandarm, înainte de începerea meciului dintre „U” și CFR la Cluj, rămâne în arest, Curtea de Apel Cluj respingând recursul acestuia.

Tribunalul Cluj decisese, în 25 februarie, menținerea stării de arest a tânărului, însă acesta a făcut recurs, care a fost respins, joi, de Curtea de Apel Cluj.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Cluj, Claudia Ilieș, a declarat că Paul Stanciu a atacat cu recurs sentința Tribunalului Cluj din data de 25 februarie prin care instanța menținuse starea de arest în cazul acestuia.

„Curtea de Apel Cluj a judecat, joi, recursul și l-a respins, astfel că Paul Stanciu va fi judecat în continuare în stare de arest”, a spus Ilieș.

Avocatul tânărului, Mara Jiman, a solicitat, joi, judecătorilor Curții de Apel Cluj, admiterea recursului, susținând că Paul Stanciu nu este pericol public și că a trecut termenul rezonabil prevăzut de Convenția Drepturilor Omului, care este de șase luni, tânărul fiind arestat de peste zece luni.

 

www.clujeanul.ro

06 Mar. 2009, 10:49 Special
Pe aceeași temă