Bătălia finală pentru play-off-ul Ligii 2! ANALIZA situațiilor în care cele 11 echipe implicate în lupta pentru primele șase locuri își pot îndeplini sau rata obiectivul

Marius ANGHEL 26 Mar. 2021, 14:25 Liga 2
Bătălia finală pentru play-off-ul Ligii 2! ANALIZA situațiilor în care cele 11 echipe implicate în lupta pentru primele șase locuri își pot îndeplini sau rata obiectivul

O etapă a mai rămas de disputat din sezonul regular al Ligii 2, ediție atipică 2020/2021, din cauza pandemiei, iar lupta finală pentru toate cele șase locuri, primele din clasament, care duc în play-off-ul de promovare se va da duminică, 28 martie 2021, de la ora 15:00. Atunci au fost stabilite să se desfășoare toate jocurile etapei a 21-a, printre ele regăsindu-se trei în care se întâlnesc direct echipe care sunt împlicate în accederea în play-off, dar și două în care se duelează formații care vor merge cu siguranță în play-off.

11 echipe se luptă pentru play-off, nouă știu deja că vor evolua în play-out

În acest moment, după ce majoritatea cluburilor au disputat 18 meciuri în 20 de etape, niciunul nu este calificat matematic în play-off-ul de promovare, nu mai puțin de 11 fiind rămase cu șanse mai mari sau mai mici. Dintre acestea, șase vor continua apoi să se bată în alte 10 etape pentru cele două locuri promovabile direct și alte două care duc la barajul de promovare. În schimb, celelalte cinci formații vor ajunge în play-out, acolo unde știu deja că vor evolua alte nouă echipe din Liga 2, clasate pe locurile 12-20 după 20 de runde. Vor fi două grupe de câte șapte cluburi, fiecare urmând să mai aibă șase etape de disputat pentru a se menține în eșalonul secund și a evita retrogradarea.

Doar două echipe sunt sigure de locurile lor în clasament: SCM Gloria Buzău și CSM Slatina, care vor evolua în grupe diferite în play-out

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regular, sigure de poziția pe care o vor ocupa în clasamentul Ligii 2 și după runda a 21-a sunt doar două echipe. SCM Gloria Buzău, care stă în acest weekend, nu mai poate urca, dar nici coborî de pe locul 12, în timp ce CSM Slatina, indiferent de ce rezultat obține la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, rămâne pe poziția a 18-a.

În aceste condiții, SCM Gloria Buzău va evolua în GRUPA B a play-out-ului, în timp ce CSM Slatina face parte din GRUPA A.

”FC U” Craiova, Viitorul Pandurii și ASU Poli au șansele cele mai mari să prindă play-off-ul

Cât privește lupta dintre cele 11 echipe pentru un loc în play-off, Liga2.ro a analizat toate posibilitățile acestor formații pentru a prinde un loc în ”Top 6” sau cum își pot rata obiectivul. Calculele în cazul în care vor câștiga, termina la egalitate sau pierde în etapa a 21-a le poți vedea mai jos.

U Craiova 1948 SA, Viitorul Pandurii și ASU Poli păstrează șanse mari de calificare chiar și dacă își vor pierde meciul din ultima etapă a sezonului regular.

Dunărea poate prinde play-off-ul și cu un egal, însă are nevoie de rezultate indirecte favorabile. La fel și Metaloglobus, cât și Rapid, însă acestea au nevoie și de mai multe rezultate indirecte.

Pentru CS Mioveni, FK Csikszereda, ”U” Cluj și Petrolul doar victoria le mai dă speranțe.

Program meciuri etapa 21 Liga 2, ultima a sezonului regular:

duminică, 28 martie, ora 15:00
Metaloglobus Bucureşti – Rapid
Dunărea Călăraşi – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti

Concordia Chiajna – ASU Politehnica Timișoara
CS Mioveni – Aerostar Bacău
CSM Reșița – U Craiova 1948 SA
FK Csikszereda – CSM Slatina
Ripensia Timișoara – Fotbal Comuna Recea
Pandurii Târgu Jiu – Unirea Slobozia

Farul Constanța stă.
Turris Oltul Turnu Măgurele – SCM Gloria Buzău nu se dispută, deoarece Turris Oltul s-a retras din campionat.

CLASAMENTUL LIGII 2 și CLASAMENTUL GOLGHETERILOR

Analiza situațiilor în care cele 11 echipe implicate în lupta pentru play-off își pot îndeplini sau rata obiectivul:

U CRAIOVA 1948 SA

U Craiova 1948 SA pare să aibă un meci ușor în ultima etapă a sezonului regular. Joacă în deplasare la CSM Reșița, una dintre ultimele clasate, iar calificarea în play-off pare a fi o simplă formalitate.

+ cu o victorie, ”FC U” Craiova acumulează 35 de puncte și va termina sezonul regular pe locul 1 în Liga 2;
= cu un egal, echipa antrenată de Eugen Trică face 33 de puncte și, la fel, este calificată în play-off. Poziția a 4-a este cea pe care poate termina cel mai jos;
cu o înfrângere păstrează în continuare șanse de calificare, are ceva emoții, puține însă. La meciuri directe, echipa lui Trică stă rău doar cu ”U” Cluj, în caz că va fi la egalitate cu ea. Poate fi depășită de Viitorul Pandurii, Dunărea, ASU Poli, Metaloglobus sau Rapid, CS Mioveni și ”U” Cluj. De aceea, are nevoie ca una dintre echipele enumerate să piardă sau să facă egal. Remiza să nu fie însă în jocul Dunărea – Viitorul Pandurii sau în meciul lui ASU Poli.

REZULTATE DIRECTE: ”U” Cluj – ”FC U” Craiova 1-0, Csikszereda – ”FC U” Craiova 1-1, ”FC U” Craiova – Rapid 5-0, ”FC U” Craiova – CS Mioveni 1-2, ”FC U” Craiova – Metaloglobus 1-0, ”FC U” Craiova – Dunărea Călărași 2-1, ASU Poli – ”FC U” Craiova 0-0, Viitorul Pandurii – ”FC U” Craiova 2-4, ”FC U” Craiova – Farul 0-0.

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU

Viitorul Pandurii are un meci destul de greu în ultima etapă. O întâlnește în deplasare pe Dunărea Călărași, echipă care are un punct mai puțin.

+ cu o victorie, echipa lui Flavius Stoican acumulează 35 de puncte și este calificată în play-off, însă poziția nu ar putea fi cea de lider, însă pe podium se va regăsi cu siguranță;
= în cazul unui egal, Viitorul Pandurii, cu 33 de puncte, este calificată în play-off, cel mai jos putând pica pe locul 4;
chiar și cu o înfrângere păstrează șanse de calificare. La meciuri directe, echipa gorjeană stă bine doar cu Metaloglobus și CS Mioveni, pe care le-a învins. Va fi depășită automat de ”FC U” Craiova, ASU Poli, Farul și Dunărea, cu care nu stă bine la ”directe”, deci din prima pică pe locul 5, și mai poate fi depășită și de Metaloglobus sau Rapid, FK Csikszereda și ”U” Cluj, astfel că are nevoie ca două dintre acestea să se încurce.

REZULTATE DIRECTE: Viitorul Pandurii – ”FC U” Craiova 2-4, Farul – Viitorul Pandurii 1-0, Viitorul Pandurii – ASU Poli 0-1, Metaloglobus – Viitorul Pandurii 1-2, CS Mioveni – Viitorul Pandurii 1-2, Viitorul Pandurii – Rapid 1-3, Viitorul Pandurii – Csikszereda 0-0, Viitorul Pandurii – ”U” Cluj 1-2.

FARUL CONSTANŢA

Farul stă în ultima etapă a sezonului regular, astfel că depinde de rezultatele celorlalte meciuri.

Echipa lui Ianis Zicu stă bine la meciuri directe cu Viitorul Pandurii și ”U” Cluj, singurele echipe pe care le-a învins, fie și la ”masa verde”. Poate fi depășită de ”FC U” Craiova, Viitorul Pandurii, ASU Poli, Dunărea, Metaloglobus sau Rapid, CS Mioveni și FK Csikszereda, astfel că are nevoie de cel puțin două rezultate nefavorabile din partea echipelor enumerate pentru a termina măcar pe locul 6, excluzând ASU Poli și ”FC U” Craiova, pe care nu le poate depăși oricum.

REZULTATE DIRECTE: ”FC U” Craiova – Farul 0-0, Farul – Viitorul Pandurii 1-0, ASU Poli – Farul 2-1, Dunărea Călăraşi – Farul 1-1, Farul – Metaloglobus 1-2, Farul – CS Mioveni 1-1, Rapid – Farul 2-1, Farul – FK Csikszereda 0-2, ”U” Cluj – Farul 0-3 ”masa verde”.

ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA

ASU Poli joacă pe un teren dificil la Chiajna, contra unei echipe, Concordia, solide în acest început de an.

+ cu o victorie, echipa lui Dan Alexa acumulează 35 de puncte și este calificată în play-off, poziția urmând a fi văzută ulterior, în funcție și de rezultatele înregistrate de ”FC U” Craiova și Viitorul Pandurii, echipe cu care acum e la egalitate;
= cu un egal, ASU Poli acumulează 33 de puncte și este calificată în play-off, cel mai jos putând pica pe locul 4;
în cazul unei înfrângeri, echipa timișoreană rămâne cu șanse la calificare, mai ales că stă bine la rezultate directe cu patru dintre contracandidate, Viitorul Pandurii, Farul, Metaloglobus și ”U” Cluj. Poate fi depășită de ”FC U” Craiova, Viitorul Pandurii, Dunărea, Metaloglobus sau Rapid, CS Mioveni și Csikszereda. În această situație, are nevoie ca cel puțin una dintre echipele enumerate mai sus să se încurce, adică să piardă sau să facă egal, după caz.

REZULTATE DIRECTE: ASU Poli – ”FC U” Craiova 0-0, Viitorul Pandurii – ASU Poli 0-2, ASU Poli – Farul 2-1, ASU Poli – Dunărea Călăraşi 1-1, ASU Poli – Metaloglobus 1-0, ASU Poli – CS Mioveni 0-0, ASU Poli – Rapid 0-2, FK Csikszereda – ASU Poli 2-0, ”U” Cluj – ASU Poli 0-1.

DUNĂREA CĂLĂRAŞI

Dunărea Călărași are meci de totul sau nimic în ultima etapă, acasă, cu Viitorul Pandurii, echipă care are un punct în plus.

+ cu o victorie, echipa lui Cristian Pustai acumulează 34 de puncte și este sigură de accederea în play-off. Va termina pe podium, pe oricare dintre primele trei locuri;
= și cu un egal are șanse mari de accedere în play-off, cu 32 de puncte. Va fi la egalitate cel puțin cu Farul, nu va putea depăși din start echipe ca ”FC U” Craiova sau Viitorul Pandurii, dar poate rămâne și în urma formațiilor ASU Poli, Metaloglobus sau Rapid, CS Mioveni și ”U” Cluj, astfel că are nevoie de câteva rezultate favorabile, minimum două;
în caz că pierde, Dunărea are șanse mari să nu prindă play-off-ul. Din start va rămâne în urma echipelor ”FC U” Craiova, Viitorul Pandurii, Farul și ASU Poli și poate fi depășită de Metaloglobus, CS Mioveni, Rapid, FK Csikszereda și ”U” Cluj. Va avea nevoie de multe rezultate favorabile ei în meciurile în care sunt implicate ultimele cinci echipe enumirate.

REZULTATE DIRECTE: ”FC U” Craiova – Dunărea Călăraşi 2-1, Dunărea Călăraşi – Farul 1-1, ASU Poli – Dunărea Călăraşi 1-1, Dunărea Călăraşi – Metaloglobus 1-0, Dunărea Călăraşi – CS Mioveni 1-0, Rapid – Dunărea Călăraşi 4-0, FK Csikszereda – Dunărea Călăraşi 0-1, ”U” Cluj – Dunărea Călăraşi 2-1, Petrolul – Dunărea Călăraşi 0-1.

METALOGLOBUS BUCUREŞTI

Metaloglobus are meci de totul sau numic pe teren propriu cu Rapid, una dintre contracandidate. Amândouă au câte 30 de puncte acumulate, însă echipa prezidată de Marius Burcă are un golaveraj mult superior.

+ victoria îi va asigura prezența în play-off, poziția fiind greu de anticipat acum;
= cu un egal, echipa antrenată de Gabriel Manu are nevoie de multe rezultate indirecte pentru a rămâne în ”Top 6”. Din start va fi sub ”FC U” Craiova, Viitorul Pandurii, Farul, ASU Poli și Dunărea, astfel că i-ar rămâne doar locul 6, pe care cu greu ar putea rămâne. Cel mai probabil va rata play-off-ul, fiindcă poate fi depășită de CS Mioveni, FK Csikszereda, ”U” Cluj și chiar Petrolul, dar posibil și Rapid, la clasament special, în cazul în care mai multe echipe sunt la egalitate cu 31 de puncte;
cu o înfrângere nu rămâne cu nicio șansă la play-off, urmând a pica în play-out.

REZULTATE DIRECTE: ”FC U” Craiova – Metaloglobus 1-0, Metaloglobus – Viitorul Pandurii 1-2, Farul – Metaloglobus 1-2, ASU Poli – Metaloglobus 1-0, Dunărea Călăraşi – Metaloglobus 1-0, CS Mioveni – Metaloglobus 0-1, Metaloglobus – FK Csikszereda 2-1, Metaloglobus – ”U” Cluj 0-0, Petrolul – Metaloglobus 1-0.

CS MIOVENI

CS Mioveni are un meci ușor în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2. Urmează să întâlnească pe teren propriu pe Aerostar Bacău, penultima clasată, egala cu ”lanterna roșie”.

+ cu o victorie, CS Mioveni acumulează 33 de puncte și cu siguranță va prinde play-off-ul, locul pe care îl va ocupa fiind greu de anticipal acum;
= cu un egal, deci cu un total de 31 de puncte, echipa lui Alexandru Pelici nu are nicio șansă de a prinde măcar locul 6. Poate egala Dunărea la puncte, dar nu o poate depăși, iar în cazul unui egal între Metaloglobus și Rapid nu poate depăși Metaloglobus, care are victorie în jocul direct. Cel mai sus poate termina pe locul 7;
înfrângerea o menține pe loc de play-out, acolo unde se află și acum.

REZULTATE DIRECTE: ”FC U” Craiova – CS Mioveni 1-2, CS Mioveni – Viitorul Pandurii 1-2, Farul – CS Mioveni 1-1, ASU Poli – CS Mioveni 0-0, Dunărea Călăraşi – CS Mioveni 1-0, CS Mioveni – Metaloglobus 0-1, Rapid – CS Mioveni 0-3, CS Mioveni – FK Csikszereda 1-1, CS Mioveni – ”U” Cluj 0-1, Petrolul – CS Mioveni 0-1.

RAPID

Rapid joacă în deplasare în ultima rundă a sezonului regular al Ligii 2, acasă la Metaloglobus, echipă cu care se află la egalitate de puncte (30), însă față de care are un golaveraj inferior.

+ cu o victorie, Rapid acumulează 33 de puncte și se va califica în play-off, locul fiind greu de anticipat în acest moment;
= egalul, ca și în cazul Metaloglobusului, îi va aduce cel mai probabil ratarea obiectivului echipei lui Mihai Iosif. Va fi din start sub ”FC U” Craiova, Viitorul Pandurii, Farul și ASU Poli. Ar avea nevoie de multe rezultate favorabile pentru ea în jocurile celor de la Mioveni, Csikszereda, ”U” Cluj sau chiar Petrolul, în fața ploieștenilor pierzând în meci direct.
înfrângerea coincide cu ratarea obiectivului și continuarea competiției în play-out.

REZULTATE DIRECTE: ”FC U” Craiova – Rapid 5-0, Viitorul Pandurii – Rapid 1-3, Rapid – Farul 2-1, ASU Poli – Rapid 0-2, Rapid – Dunărea Călăraşi 4-0, Rapid – CS Mioveni 0-3, Rapid – FK Csikszereda 1-3, Rapid – ”U” Cluj 1-0, Petrolul – Rapid 2-0.

FK CSIKSZEREDA

FK Csikszereda va evolua acasă cu CSM Slatina, una dintre echipele slabe ale acestui sezon. Oltenii sunt antepenultimii în campionat și un rezultat pozitiv la Miercurea Ciuc ar fi o minune pentru ei.

+ o victorie ar duce-o la 32 de puncte, ar egala Farul, pe care l-ar depăși la rezultat direct. Inclusiv pe ASU Poli o va lăsa în spatele ei, datorită rezultatului direct, dacă formația timișoreană pierde la Chiajna. Ciucanii au șanse importante cu un succes să prindă play-off-ul, însă, totodată, au nevoie și de câteva rezultate favorabile pentru a rămâne printre primele șase clasate. Nu o favorizează o remiză în jocul Dunării, ca ASU Poli să ia vreun punct și s-ar mulțumi cu o remiză între Metaloglobus și Rapid.
= un egal înregistrat de echipe lui Valentin Suciu e egal cu prezența în play-out;
înfrângerea înseamnă tot participarea în play-out.

REZULTATE DIRECTE: FK Csikszereda – ”FC U” Craiova 1-1, Viitorul Pandurii – FK Csikszereda 0-0, Farul – FK Csikszereda 0-2, FK Csikszereda – ASU Poli 2-0, FK Csikszereda – Dunărea Călăraşi 0-1, Metaloglobus – FK Csikszereda 2-1, CS Mioveni – FK Csikszereda 1-1, Rapid – FK Csikszereda 1-3, FK Csikszereda – ”U” Cluj 2-1, FK Csikszereda – Petrolul 1-2.

UNIVERSITATEA CLUJ

”U” Cluj joacă acasă în ultima etapă și întâlnește Petrolul, echipa cu cele mai puțin șanse să mai prindă play-off-ul. Formația ploieșteană e condusă acum și de un antrenor interimar, în timp ce cea clujeană e pregătită de chiar fostul antrenorul al prahovenilor în sezonul trecut.

+ cu o victorie, ”U” Cluj acumulează 32 de puncte și din start nu poate depăși echipele Farul și ASU Poli, cu care are înfrângeri în meciurile directe, cu constănțenii chiar la ”masa verde”, dar nici pe una dintre Viitorul Pandurii sau Dunărea, indiferent ce rezultat vor obține acestea în partida lor. Șansele de a prinde un loc de play-off sunt totuși reduse chiar și în această situație. Pe Csikszereda iar nu o va putea depăși dacă ciucanii își vor câștiga meciul lor destul de facil, fiindcă are eșec la joc direct cu ciucanii. Pe Craiova e puțin probabil să o depășească, astfel că i-ar mai rămâne disponibil doar locul 6, pentru care s-ar lupta cu încă două echipe, Metaloglobus sau Rapid și CS Mioveni;
= egalul nu-i dă nicio șansă la play-off echipei lui Costel Enache;
înfrângerea e echivalent cu egalul, adică clujenii vor merge în play-out.

REZULTATE DIRECTE: ”U” Cluj – ”FC U” Craiova 1-0, Viitorul Pandurii – ”U” Cluj 1-2, ”U” Cluj – Farul 0-3 ”masa verde”, ”U” Cluj – ASU Poli 0-1, ”U” Cluj – Dunărea Călăraşi 2-1, Metaloglobus – ”U” Cluj 0-0, CS Mioveni – ”U” Cluj 0-1, Rapid – ”U” Cluj 1-0, FK Csikszereda – ”U” Cluj 2-1.

PETROLUL PLOIEŞTI

Petrolul mai are doar șanse matematice să prindă play-off-ul, de asta se și află în această statistică. Printr-o minune ar putea prinde locul 6, însă să pare că echipa ploieșteană nici măcar ea nu mai crede în acest obiectiv, din moment ce s-a despărțit de antrenorul Viorel Moldovan și se gândește deja la ceea ce va urma în play-out. În această ultimă rundă joacă în deplasare la ”U” Cluj, altă echipă aflată într-o situație disperată și care are nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off.

Din start trebuie spus că Petrolul nu mai poate prinde din urmă, măcar egalând, echipele ”FC U” Craiova, Viitorul Pandurii, Farul și ASU Poli. În plus, fiindcă la meciul direct cu Dunărea a pierdut cu 1-0, teoretic, echipa prahoveană ar mai avea șanse doar la locul 6.

+ victoria este singurul rezultat care ar putea să producă marea surpriză și Petrolul să mai prindă play-off-ul. Ar depăși, din start, ”U” Cluj, iar apoi are nevoie de trei rezultate indirecte favorabile. Csikszereda trebuie să obțină maximum un punct cu Slatina, Metaloglobus și Rapid trebuie să remizeze în întâlnirea lor, fiindcă pe ambele le întrece la rezultat direct, iar CS Mioveni ar trebui să piardă pe teren propriu cu Aerostar. În fotbal s-au întâlnit multe, iar aceste rezultate nu ar fi deloc imposibil de înregistrat. Ar fi însă o ademărată minune ca ”lupii” să mai prindă locul 6;
= egalul nu dă nicio speranță pentru echipa lui Octavian Grigore;
înfrângerea ar însemna clasarea pe locul 11, una rușinoasă pentru Petrolul și o participare în GRUPA A a play-out-ului.

REZULTATE DIRECTE: Petrolul – ”FC U” Craiova 0-1, Viitorul Pandurii – Petrolul 1-1, Petrolul – Farul 1-2, ASU Poli – Petrolul 1-0, Petrolul – Dunărea Călăraşi 0-1, Petrolul – Metaloglobus 1-0, Petrolul – CS Mioveni 0-1, Petrolul – Rapid 2-0, FK Csikszereda – Petrolul 1-2.

Clasamentul Ligii 2 după 20 de etape, cu o rundă înainte de finalul sezonului regular:

1. U Craiova 1948 SA 18 8 8 2 28-15 32
2. Viitorul Pandurii Târgu Jiu 18 10 2 6 31-25 32
3. Farul Constanţa 19 9 5 5 24-18 32
4. ASU Politehnica Timișoara 18 8 8 2 18-12 32
5. Dunărea Călăraşi 18 9 4 5 23-21 31
6. Metaloglobus Bucureşti 18 9 3 6 23-11 30
7. CS Mioveni 18 8 6 4 18-10 30
8. Rapid 18 9 3 6 29-26 30
9. FK Csikszereda 18 8 5 5 22-15 29
10. Universitatea Cluj 18 9 2 7 19-17 29
11. Petrolul Ploieşti 18 8 4 6 28-15 28
12. SCM Gloria Buzău 19 6 8 5 21-20 26
13. Fotbal Comuna Recea 18 6 4 8 29-29 22
14. Concordia Chiajna 18 5 6 7 19-18 21
15. Ripensia Timișoara 18 6 3 9 15-30 21
16. Unirea Slobozia 18 5 4 9 15-25 19
17. CSM Reșița 18 5 4 9 10-24 19
18. CSM Slatina 18 4 3 11 17-24 15
19. Aerostar Bacău 18 2 4 12 18-32 10
20. Pandurii Târgu Jiu 18 2 4 12 17-37 10

Informații utile despre play-off-ul și play-out-ul Ligii 2:

  • Play-off-ul Ligii 2, în care vor evolua primele 6 clasate după prima fază a campionatului, va debuta pe 3 aprilie 2021 și se va încheia pe 22 mai 2021.
  • Partidele din play-off se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formație.
  • În play-off se intră cu punctajul acumulat în sezonul regular.
  • La finalul play-off, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8, respectiv 7 din play-out-ul Ligii 1.
  • Barajul de promovare în Liga 1 este programat pe 29 mai 2021 (turul) și 2 iunie 2021 (returul).
  • Play-out-ul, în care 14 participante vor fi împărțite în două grupe de câte 7 echipe, se va disputa tot începând cu 3 aprilie 2021 și până pe 8 mai 2021.
  • Partidele din play-out se vor juca doar tur, rezultând astfel încă 6 meciuri pentru fiecare echipă.
  • Și în play-out se intră cu punctajul acumulat în sezonul regular.
  • În Liga 3 vor retrograda cinci echipe, ultimele două din fiecare grupă de play-out (locurile 6 și 7), iar echipele de pe locurile 5 din cele două grupe vor juca baraj de menținere în Liga 2 în dublă manșă.
  • Barajul pentru menținerea în Liga 2 va avea loc pe 15 mai 2021 (turul) și 22 mai 2021 (returul).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lupta-pentru-play-off-in-liga-2-se-da-in-aceeasi-zi-in-ultima-etapa-a-sezonului-regular-toate-jocurile-au-loc-in-acelasi-timp-cele-patru-meciuri-care-vor-fi-televizate-19175837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/totul-sau-nimic-in-ultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-lupta-nu-se-da-doar-pentru-play-off-ci-si-pentru-pozitiile-care-determina-cele-doua-grupe-de-play-out-doua-doua-echipe-nu-mai-pot-pas-19176024

https://liga2.prosport.ro/seria-1/modul-in-care-se-face-departajarea-echipelor-aflate-la-egalitate-de-puncte-in-liga-2-la-finalul-sezonului-regular-atipic-u-cluj-sanse-mari-sa-fie-dezavantajata-din-nou-in-fata-cel-19175987

Marius ANGHEL 26 Mar. 2021, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă