Bărbulescu, nostalgic după fosta sa echipă: „Peste tot sunt întrebat de FC Argeș”

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 12 Aug. 2014, 16:33 Special
Bărbulescu, nostalgic după fosta sa echipă:**

Fosta glorie a lui FC Argeș, dar și a fotbalului românesc, Ilie Bărbulescu, a rămas nostalgic după fosta sa echipă, la fel ca și ceilalți colegi de generație crescuți în Trivale. Mai mult, clubul alb-violet nu a fost uitat nici de microbiștii români, iar mulți se întreabă ce se mai întâmplă cu FC Argeș.

Prezent la sfârșitul săptămânii trecute la Brad, la aniversarea a 80 de ani de la înființarea secției de fotbal a clubului Aurul Brad, Ilie Bărbulescu a fost asaltat de microbiștii locali și întrebat despre soarta echipei la care a evoluat atâția ani, echipă care l-a dat și pe Nicolae Dobrin.

„Mi-a plăcut la Brad. N-am știut că este așa frumos acolo. Orașul e curat, oamenii sunt modești și cu suflet mare și în plus de asta cunosc foarte mult fotbal. Știau toată istoria noastră, a celor care am evoluat pe teren, și chiar i-am spus unui localnic: „Păi, tu știi mai bine ca mine ce am făcut în fotbal”… Mulți m-au întrebat însă ce se întâmplă cu FC Argeș… Nu au uitat când vedea echipa cu Dobrin și juca cu Corvinul… Dar peste tot mă întreabă lumea ce e cu FC Argeș. Îmi spun că e păcat de orașul ăsta și că ce să caute o altă echipă la noi, că ne pierdem foarte ușor o istorie clădită cu multă muncă… Vezi, nu toți împărtășesc treaba asta cu Clinceniul…”, a povestit Ilie Bărbu­lescu despre cum a fost în­tâmpinat la ultima acțiune la care a participat.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 12 Aug. 2014, 16:33 Special
Pe aceeași temă