Baciu și Lincar își dau mâna să salveze Concordia de la retrogradare. Cei doi tehnicieni au fost numiți în locul lui Șumudică

Marius ANGHEL 06 Apr. 2015, 14:55 Special
Baciu și Lincar își dau mâna să salveze Concordia de la retrogradare.** Cei doi tehnicieni au fost numiți în locul lui Șumudică

Tehnicianul Marius Baciu este noul antrenor al formației Concordia Chiajna, acesta semnând, luni, un contract valabil până în vară cu opțiune de prelungire, a declarat, pentru agenția MEDIAFAX, președintele grupării ilfovene, Cristian Tănase.

„Ne-am înțeles cu Marius Baciu, un antrenor pe care noi îl considerăm cea mai bună soluție pentru Concordia în momentul de față. A semnat un contract valabil până în vară, cu drept de prelungire. Obiectivul lui Baciu este unul foarte clar, clasarea pe locul 11 la finalul actualului sezon”, a afirmat Tănase, pentru MEDIAFAX.

Luni dimineață, conducerea grupării din Chiajna a reziliat pe cale amiabilă contractele fostului antrenor Marius Șumudică și ale membrilor stafului său. Din echipa acestuia a rămas doar antrenorul de portari, Radu Sărdescu.

Marius Baciu, care a condus deja primul antrenament al zilei, va fi ajutat de secunzii Erik Lincar și de Răzvan Rotaru. În urmă cu puțin timp, cei trei au fost împreună într-un stagiu la Sheriff Tiraspol, pentru specializare în vederea obținerii licenței PRO.

Tehnicianul Marius Șumudică, instalat la 13 martie 2014, a fost demis de la Concordia Chiajna, duminică seară, după meciul cu FC Brașov, scor 1-1, din etapa a XIX-a a Ligii I. Concordia ocupă în prezent locul 11 în clasament, cu 27 de puncte.

Marius Baciu a antrenat-o ultima dată pe Academica Argeș (locul doi în Seria 1 din Liga 2), formație de care s-a despărțit invocând motive personale, iar Erik Lincar s-a aflat la cârma echipei Inter Clinceni (locul 7 în Seria 3 a Ligii 3).

 

Marius ANGHEL 06 Apr. 2015, 14:55 Special
Pe aceeași temă