ASU Poli are cei mai mulți „socios” din Timișoara! Ce sumă au adus suporterii în clubul alb-violet

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 14:13 Special
ASU Poli are cei mai mulți

Formația alb-violetă din Liga a IV-a se bucură de o galerie cu sute de fani meci de meci. La început de an ASU Politehnica a anunțat că a ajuns la un număr de 311 membri cotizanți. Astfel, susținerea din tribună s-a transmis și în vistieria clubului, acolo unde au ajuns nu mai puțin de 17.125 lei de pe urma contribuțiilor suporterilor.

„Vă mulțumim pentru implicare și susținere! Împreună am format o echipă neînvinsă în turul campionatului, care se pregătește pentru un retur greu și o promovare de poveste”, e mesajul postat pe pagina de facebook a echipei. Clubul mai anunță de asemenea că așteaptă suporterii care nu și-au plătit cotizația sau pe cei care doresc să se alăture proiectului la magazinul Banat Souvenir. Fanii care vor să susțină proiectul „de jos” al Politehnicii trebuie să achite 60 de lei pe an pentru cardul de membru cotizant.

Deși modelul nu e chiar unul socios, precum al Barcelonei, ASU Poli are în acest moment cei mai mulți suporteri membri activi din Timișoara. O altă grupare timișoreană din ligile inferioare, care urmează însă modelul autentic cu suporteri implicați în deciziile clubului, Ripensia, a atins la finalul anului trecut un număr de circa 250 de membri asociați.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 14:13 Special
Pe aceeași temă