ASU Poli a obținut o sumă importantă de bani din cei 2% din impozitul pe venit: „Ne ajută să ne ducem visul mai departe”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 25 Feb. 2015, 18:01 Special
ASU Poli a obținut o sumă importantă de bani din cei 2% din impozitul pe venit:**

ASU Politehnica a primit o veste bună înaintea startului de retur. Formația susținută de galeria alb-violetă s-a ales cu o sumă consistentă de pe urma formularelor depuse pentru redirecționarea a 2 la sută din impozitul pe profit. Astfel, nu mai puțin de 483 de persoane din Timiș au ales să contribuie prin acest mod la bunăstarea clubului de pe „Știința”.

Cele 483 de formulare depuse înseamnă 36.461,49 lei, sumă intrată în conturile clubului pe data de 23 februarie. Mai mult, încă 195 de formulare de 2 la sută au fost depuse pentru ASU Poli în alte județe ale țării. Astfel că cei 8.000 de euro obținuți acum se vor suplimenta. „Vă mulțumim tuturor, acești bani sunt foarte importanți pentru noi și ne ajută să ne ducem visul mai departe! Campania de strângere de formulare de redirecționare a 2% din impozitul pe venit continuă și anul acesta! Intră acum pe www.sspolitehnica.ro/doilasuta, acolo unde poți găsi detalii despre campanie, precum și formularele ce trebuie completate”, se arată pe pagina oficială a echipei. Cel mai probabil totalul obținut din redirecționarea celor două procente reprezintă o sumă-record pentru o echipă sportivă din România.

Banii obținuți vin la fix pentru liderul Ligii a IV-a, care își reia sâmbătă campania de promovare în Liga a III-a. ASU Poli va întâlni, de la ora 15, deținătoarea titlului județean, CS Ghiroda, pe teren propriu.

Ionaș, împrumutat în Germania. Budur, „rezolvat”

Timișorenii se pare că nu l-au pierdut definitiv pe Alin Ionaș. Atacantul plecat în Germania va evolua sub formă de împrumut la TSV Ampfing, grupare din zona Bavaria, care se află în eșalonul al șaptelea. La această echipă a evoluat recent și arădeanul Alexandru Capătă. Nu e prima aventură la nemți pentru Ionaș, care a fost și în curtea echipei VfR Neumunster (L4).

O veste bună pentru formația pregătită de Sorin Brîndescu e oficializarea mutării lui Sebastian Budur, chiar de la CS Ghiroda. Alb-albaștrii au cerut o sumă consistentă pentru mijlocașul lor ofensiv iar până la urmă cele două părți au ajuns la consens printr-un împrumut al jucătorului până în vară. În atac alb-violeții îl așteaptă pe Octavian Drăghici, care are șanse mari să se alăture echipei. Marele minus îl reprezintă timpul scurt pentru integrarea noului „număr 9” până la cele două partide importante din start, cu Ghiroda și Ripensia.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 25 Feb. 2015, 18:01 Special
Pe aceeași temă