ASU dă o nouă lovitură: e prima echipă românească cu ghete personalizate!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2012, 15:51 Actualizat: 28 Dec. 2012, 12:01 Special

Clubul ASU Politehnica Timișoara, din liga a cincea, a prezentat azi ghetele personalizate ale jucătorilor. Este un caz unic în România (unii fotbaliști își mai personalizează ghetele, dar nu s-a mai întâlnit ca o întreagă echipă să poarte același model de ghete, cu sigla clubului.

Ghetele sunt din piele de cangur și au fost oferite ca sponsorizare de patronul unei firme de echipament sportiv, care este și el suporter al Politehnicii. Așadar, după ce jucătorii au fost îmbracați de suporteri cu un echipament creat și cumpărat din banii lor, acum fanii îi mai și încalță pe fotbaliști. Tot azi a fost prezentat și echipamentul de deplasare al lui ASU Politehnica.

Antrenorul Toni Foale și jucătorii Dan Șerban și Tiberiu Popoviciu au prezentat noile ghete și echipamentul de deplasare.

Următorul meci, în nocturnă

ASU Politehnica e departe de a fi un club cu adevărat profesionist: jucătorii nu au salarii, joacă din plăcere, clubul este finanțat de Universitatea Politehnica și cu ajutorul donațiilor suporterilor. Cu toate acestea, la capitolul imagine, alb-violeții stau excelent.

Duminică, va avea loc primul lor meci în nocturnă: Politehnica Timisoara – AS Nădrag. Va fi un spectacol remarcabil. Nocturna stadionului Știința nu este la fel de puternică precum cea de pe „Dan Păltinișanu” sau alte stadioane din primele două ligi, însă este omologată de AJF Timiș.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2012, 15:51 Actualizat: 28 Dec. 2012, 12:01 Special
Pe aceeași temă