Arbitrul ce denunța corupția din fotbalul cărășean a fost dat în judecată și i se cer daune de sute de milioane: „Am fost supărat atunci. Le cer scuze”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2014, 13:51 Special
Arbitrul ce denunța corupția din fotbalul cărășean a fost dat în judecată și i se cer daune de sute de milioane:**

Acuzațiile făcute de arbirul din Caraș-Severin, Ilie Ciocoi, prin care denunța corupția din fotbalul cărășean, s-a lăsat cu drumuri pe la Poliție, la Federația Română de Fotbal și, mai nou, la Judecătoria Reșița.

Cavalerul fluierului care acuza, în Express de Banat, delegări ale colegilor săi, pe vremea fostului șef al Comisiei Județene de Arbitri, Gheorghe Balaj, în schimbul unor sume de bani sau sticle de whisky, va trece de pe terenul de fotbal în sala de judecată. Asta, dacă nu cumva Balaj îi va accepta scuzele și își vor da mâna înainte să fie arbitrați în instanță de magistrații Judecătoriei Reșița.

Fostul șef CJA a anunțat imediat după declarațiile publice făcute de Ciocoi că îl va acționa în instanță, deoarece afirmațiile arbitrului ar fi neadevărate și i-ar fi pătat imaginea și reputația.

Gheorghe Balaj nu a glumit și îi cere acum celui care l-a acuzat că ar fi șpăgar 500 de milioane de lei vechi cu titlu de daune morale. „Nu intenționam să se ajungă aici. Am fost supărat atunci și am făcut unele afirmații. Vreau să le cer scuze, atât domnului Gheorghe Balaj, cât și domnului Marius Popescu”, a declarat Ilie Ciocoi pentru expressdebanat.ro.

Rămâne de văzut cum se va finaliza conflictul dintre Ciocoi și Balaj și dacă oficialii FRF vor cerceta și ei acest caz.


Iată ce declara în octombrie arbitrul Ilie Ciocoi despre delegările din Caraș-Severin. „Trebuie să spunem odată lucrurilor pe nume, să nu ne mai ascundem. O să spun eu tot ce se întâmplă în fotbalul din Caraș-Severin. Când era președinte la arbitri, Gheorghe Vasile Balaj cerea sume de bani ca să fim delegați. A fost prins că a luat sticle de whisky în parcare la CSM Reșița de la arbitrul Adrian Loba. Mi-a cerut și mie. Alți colegi de-ai mei îi dădeau sticle de whisky, câte și mai câte. L-am sesizat pe președintele AJF de atunci (n.r. – Costinel Ristache), i-am dat și o înregistrare, dar domnul președinte nu a făcut nimic. Arbitrul Adrian Loba îi dădea sticle de wisky, domnul Balaj mergea pe la Caransebeș și cerea bani, așa erau delegările! Cerea bani de la arbitrii din Caransebeș! Și mie mi-a cerut de câteva ori. Erau atenții! Am înregistrări!”.

Marius ANGHEL 10 Dec. 2014, 13:51 Special
Pe aceeași temă