Și-a rupt piciorul de Revelion!

Mihai Andries 11 Jan. 2014, 19:00 Arbitri

Arbitrul argeșean de Liga a III-a Leo­nard Lilea, care este și monitorizat pentru Liga a II-a, nu a început bine anul 2014. Cava­le­rul fluierului și-a rupt piciorul chiar de Revelion, iar acum pînă în vară nu va mai putea arbitra.

Operat de doctorii Șerb și Babalîc

Lilea a petrecut Revelionul la Brădet alături de mai mulți colegi de breaslă, însă petrecerea de la trecerea dintre ani s-a ter­mi­nat prost. Spre dimineață, cînd a ieșit afară din cabană să arunce cu o petardă, a alunecat pe ghea­ță și și-a rupt piciorul. „Am făcut fractură de peroneu. Mă durea așa tare… Îți dai seama, s-a terminat Revelionul pentru mi­ne… Au sunat prietenii la Sal­vare și a venit și m-a luat. Nu a lăsat pe nimeni să urce în sal­va­re cu mine… M-au dus întîi la Curtea de Argeș și apoi m-au a­dus la Pitești, la Județean. M-au așteptat mama, tata la spital… Apoi pe 3 m-au operat doctorii Șerb și Babalîc”, ne-a povestit Leonard Lilea.

Returul s-a dus

Arbitrul argeșean trebuie să stea acum 6 săptămîni la pat, fără să pună piciorul în pămînt, după care va face o nouă ope­rație pentru a i se scoate șurubul din gleznă de la ligamente. Apoi va putea începe recuperarea și, în funcție de cum va decurge a­ceasta, va urca din nou pe masa de operație, pentru a scoate și tija din picior. „Șase luni nu pot să fac nimic, nu sînt pe teren. Re­­turul s-a dus pentru mine. De-abia din campionatul viitor voi reveni. Dar, îți dai seama, nu am cum să uit să arbitrez pînă atunci. Asta a fost… ghinionul… Oricum, timpul înapoi nu-l mai dau. Mergem înainte! Trebuie să fac recuperarea cum trebuie, pentru că am nevoie de gleznă, nu e de mers pe stradă așa… Păcat că pierd această pe­ri­oa­dă, dar voi deveni și mai pu­ter­nic!”, ne-a povestit prin ce trece arbitrul argeșean, căruia îi dorim și noi sănătate multă.

Arbitru de viitor

Leonard Lilea este unul dintre arbitrii argeșeni care promit. El arbitrează deja la Liga a III-a, acolo unde a primit destule a­pre­cieri și este monitorizat pen­tru a promova la Liga a II-a. Deja, în turul campionatului, ar­geșeanul a avut și mai multe meciuri de Liga a II-a în care a fost rezervă, semn că promo­va­rea la acest eșalon este a­proa­pe.

 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 11 Jan. 2014, 19:00 Arbitri
Pe aceeași temă