Marius Avram, de râs și în liga a 2-a

19 Sep. 2011, 12:08 Arbitri
Marius Avram,** de râs și în liga a 2-a

După prestațiile sale mediocre de la începutul campionatului, galonatul arbitru din Liga I a dat cu bâta în baltă și în eșalonul secund. Aparițiile lui din ultima vreme din presă s-au legat mai mult de petrecerile la care a participat și nu de evoluțiile sale excelente de pe teren.

Marius Avram, împreună cu unul dintre asistenții săi, a luat sâmbătă o decizie eronată, care putea să le aducă victoria celor de la Brănești. În minutul 74, Ispir a scăpat singur spre poartă din poziție regulamentară, însă centralul a fluierat offside, mergând pe mâna colegului său de la tușă. Această decizie i-a înfuriat teribil pe toți cei de la Victoria Brănești,în frunte cu antrenorul Ciprian Urican. Faza incriminată s-a petrecut la scorul de 2-2, rezultat cu care s-a și terminat partida.

Suporterii prezenți în tribune l-au înjurat pe central chiar sub ochii tatălui său. Șeful CCA, Vasile Avram, a fost prezent la meci, iar în mometul în care a fost întrebat de unul dintre oamenii din preajma lui dacă fiul lui a interpretat bine faza, acesta nu i-a sărit imediat în ajutor și a răspuns că nu știe. Probabil și el avea unele dubii legate de corectitudinea deciziei luate de fiul său.

La sfârșitul meciului, antrenorul Victoriei Brănești era extrem de supărat pe maniera de arbitraj a brigăzii care l-a avut la centru pe Marius Avram: ” La acea fază nu a fost niciodată offside. Jucătorul meu scăpa singur cu portarul si puteam să facem 3-2. Pot spune că trebuia să câștigăm astăzi, însă arbitrii nu ne-au permis acest lucru. Pe lângă faza cu offside-ul, mai trebuia să primim și un penalty la Vasilache, dar nu mai are rost acum să comentăm. S-a terminat meciul și nu se mai poate face nimic”, a declarat după meci Ciprian Urican.

De cealaltă parte, Viorel Tănase nu a vrut să discute prea mult despre acest subiect: „Nu sunt eu în măsură să comentez deciziile arbitrilor. Sunt bucuros pentru acest punct, pe care l-am obținut cu greu. El ( n.r.Marius Avram ) este un arbitru de prima ligă, nu cred că putea să greșească atât de grav. Dar cum v-am mai spus, nu comentez niciodata deciziile arbitrilor, nici la victorie și nici la înfrângere, deoarece risc să fiu subiectiv”.

articol scris de Gabriel MORARIU

19 Sep. 2011, 12:08 Arbitri
Pe aceeași temă