Apostol Mușat a fost încarcerat în arestul Poliției Capitalei

23 Dec. 2011, 10:56 Special
Apostol Mușat a fost încarcerat** în arestul Poliției Capitalei

Primarul din Snagov, Mușat Apostol, și edilul din Jilava, Adrian Mladin, au fost încarcerați, joi seară, în arestul Poliției Capitalei, unde s-au prezentat după ce instanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile în dosarul în care sunt cercetați pentru corupție.

Curtea de Apel București a decis joi arestarea preventivă pentru 29 de zile a primarilor Mușat Apostol și Adrian Mladin, a vicepreședintelui Consiliului Județean Ilfov Gheorghe Roman și a finul primarului din Jilava Ovidiu Szasz, acuzați de corupție în legătură cu derularea unor afaceri cu terenuri. Cei doi edili ar fi luat mită pentru emiterea unor acte privind situația juridică a unor terenuri.

În cazul notarilor Roxana Curpene și Eugenia Cuțaru, instanța a respins propunerea procurorilor de arestarea preventivă și a luat față de acestea măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 29 de zile.

Cei șase au fost reținuți miercuri de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. În același dosar este cercetat și Ion Scaețeanu, o persoană din anturajul primarului comunei Snagov.

sursa: Mediafax

23 Dec. 2011, 10:56 Special
Pe aceeași temă