Rapidul negociază cu un jucător de la Chiajna

Rapidul negociază** cu un jucător de la Chiajna

Fotbaliștii de la Rapid Suceava vor intra începând de astăzi în cea de-a doua etapă a pregătirii de vară, în care se va pune accent pe antrenamentele tehnico-tactice și pe meciurile amicale. La antrenamentul de astăzi, primul după stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Stampei, este așteptat să participe și Alexandru George Apostol, un jucător în vârstă de 22 de ani care a strâns două prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc în tricoul Concordiei Chiajna.

„Apostol poate acoperi postul de fundaș central, dar poate evolua la fel de bine și la închidere. Am primit referințe pozitive în ceea ce îl privește, așa că l-am chemat pentru a-l observa pe viu la meciurile test cu FC Botoșani și SC Bacău”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

În afara Concordiei Chiajna, Apostol a mai evoluat în cariera sa pentru formațiile Steaua II București și Mureșul Deva. În ceea ce îl privește pe Bogdan Straton, un alt jucător susceptibil de a se transfera pe Areni în intersezon, acesta se va alătura lotului sucevean în cursul zilei de joi.

Mâine, „ceferiștii” vor susține primul amical din intersezon în compania formației de primul eșalon FC Botoșani. Partida va avea loc pe stadionul Areni, cu începere de la ora 17.00.  Pe lângă acest test, oficialii Rapidului au mai perfectat câte o dublă cu SC Bacău (1 și 9 august) și FCM Dorohoi (6 și 14 august) și un alt joc de pregătire cu Bucovina Pojorâta, pe 16 august. Pentru alte două date,  20 și 23 august, sucevenii sunt în căutare de adversari.

Primul meci oficial al Rapidului este programat pe data de 27 august, în Cupa României. Startul ediției de campionat 2014-2015 a Ligii a II-a va avea loc pe 30 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă