Cititorii Liga2.ro au ales cea mai bună echipă a primei părți a campionatului

Mihai Andries 02 Mar. 2015, 18:53 Anchete

În pauza de iarnă, Liga2.ro a alcătuit echipa primei părți a campionatului, mai bine zis a celor 16 etape care au avut loc în 2014. Pentru fiecare post în parte am propus câte șapte nominalizări, în timp ce la antrenor am optat pentru opt „finaliști”. Voturile dumneavoastră au decis că echipa ideală este următoarea:

După cum se observă, fanii Rapidului sucevean au fost prezenți la datorie în număr mare, astfel că gruparea antrenată de Bogdan Tudoreanu a avut patru aleși în echipa primei părți a sezonului: portarul Rohețki și jucătorii de câmp Daniel Bălan, Velescu și Marius Matei. Liderul FC Voluntari a avut doi aleși, Mitache și Sorin Rădoi, în timp ce ACS Poli, Metalul Reșița, Mioveni, Gloria Buzău și SC Bacău au contribuit cu câte un om.

După fiecare sondaj și Liga2.ro și-a exprimat opțiunea pentru postul respectiv și ca atare avem și noi o echipă ideală pentru cele 16 etape scurse, dar și doi antrenori. Opțiunile noastre au coincis cu cele ale cititorilor doar pe două posturi, cel de mijlocaș stânga, Hurdubei și cel de vârf retras, Marius Matei. În ceea ce privește antrenorii, părerile redacției au fost împărțite între tehnicienii celor doi lideri, Ilie Poenaru și Dan Alexa.

Contactat telefonic, tehnicianul Timișoarei, Dan Alexa a ținut să le mulțumească cititorilor Liga2.ro pentru alegerea făcută.

„Mă bucură foarte mult rezultatul anchetei voastre și le mulțumesc celor care m-au votat. Consider o realizare pentru mine desemnarea drept cel mai bun antrenor al primei părți a campionatului și îmi doresc să fiu numărul 1 și la finalul sezonului. Mă motivează câștigarea anchetei Liga2.ro și sper ca din vară să ajung în Liga 1 cu echipa mea” a comentat tehnicianul echipei de pe Bega

Tehnicianul Voluntariului, Ilie Poenaru a fost onorat de votul redacției: „Nu poate decât să mă bucure și să mă motiveze. Asta denotă că munca mea și a staffului meu, pe care îl felicit pentru eforturile depuse, nu a fost în zadar.”

Redacția Liga2.ro le mulțumește tuturor celor care au participat la ancheta noastră și, la finalul campionatului, vă invităm să participați la cea care va desemna cei mai buni jucători, dar și antrenorului ediției 2014-2015 a Ligii 2.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Marius ANGHEL
 


 

Mihai Andries 02 Mar. 2015, 18:53 Anchete
Pe aceeași temă