Pentru Berceni a venit momentul adevărului

Mihai Andries 22 Mar. 2013, 12:45 Microscop
Pentru Berceni** a venit momentul adevărului

Primele două etape ale returului au însemnat tot atâtea eșecuri ale liderului, învins pe rând de Ștefănești și Afumați. Așa s-a ajuns ca din avansul de nouă puncte de la finalul turului să mai rămână doar cinci, dar și acelea cu noroc. Pentru că Ștefăneștiul nu a profitat de șansa ivită în runda trecută și a remizat alb cu Voluntariul.

Meciul de azi este vital pentru Berceni, mai ales că Ștefăneștiul are zi liberă, așa că echipa lui Adi Matei se poate distanța la opt puncte, dar cu un meci în plus. Însă Voluntariul nu este o echipă ușor de bătut, mai ales că s-a întărit considerabil în iarnă și vrea să iasă din zona fierbinte a clasamentului.
La Afumați, Caracalul speră să iasă din pasa proastă și să plece cu trei puncte pentru a mai rămâne măcar din punct de vedere teoretic în plasa liderului. Însă Afumațiul este pe val, după ce a învins Berceniul în etapa trecută.

De remarcat că ultimele patru clasate – Chiajna II, Alexandria, Tunari și Voluntari – au nevoie disperată de puncte pentru a se apropia de Cernica și Vișina Nouă, distanțate deja destul de serios de zona subsolului. Astfel că fiecare etapă rămasă din această serie, singura fără echipe retrase, va fi pe viață și pe moarte

 

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: ASC Berceni

Mihai Andries 22 Mar. 2013, 12:45 Microscop
Pe aceeași temă