Luna de foc a liderului a ajuns la final

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 13:11 Microscop
Luna de foc a liderului a ajuns la final

După o pauză de iarnă mai mult decât relaxată, la adăpostul unui avantaj consistent în fruntea clasamentului, ACS Berceni a fost trezită brutal la realitate de dușurile reci suferite în primele două meciurile ale returului. Etapa trecută a fost la un pas de a consemna un al treilea duș rece după ce liderul a întors meciul cu Voluntari de la 0-1 la 2-1 și și-a adjudecat prima victorie pe 2013, cu care acum respiră mai ușor în fruntea seriei.

Însă lucrurile sunt departe de a fi liniștite, pentru că azi are loc un nou derby, ultimul al lunii martie, ilfovenii deplasându-se la Caracal, echipă cu care s-au luptat cot la cot în prima parte a turului. Criza de formă a oltenilor i-a îndepărtat pe aceștia de locul promovabil, dar orgoliul acestora este rănit grav și este de așteptat ca meciul de azi să fie unul pe viață și pe moarte.

La pândă stă Ștefăneștiul care a relansat cât de cât lupta la promovare după acel fabulos 4-0 administrat liderului în prima rundă a returului. Lupta ar fi fost mai interesantă dacă elevii lui Emil Ursu profitau de pasul greșit făcut de Berceni la Afumați și nu remizau alb cu Voluntari în a doua etapă din 2013. Așa, acum se află la opt puncte de lider, dar au un meci mai puțin disputat.

În subsol, situația începe să se limpezească încet încet. Cernica și Vișina Nouă încep să se îndepărteze de Voluntari, care simte fiorii retrogradării, un lucru incredibil dacă ne uităm la lotul pe care îl are la dispoziție Romică Bunică.

 

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: IlfovSport
 

Mihai Andries 29 Mar. 2013, 13:11 Microscop
Pe aceeași temă