Berceni vs Ștefănești, duelul șchiopilor la promovare

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 13:15 Microscop
Berceni vs Ștefănești, duelul șchiopilor la promovare

Bătălia pentru accederea în Liga a II-a capătă accente comice în seria a III-a după ultimele rezultate. Ștefăneștiul a început în forță returul spulberând liderul chiar la Berceni. Distanța de nouă puncte din iarnă s-a redus puțin câte puțin după sincopele Berceniului din luna martie. Însă exact atunci când avea cea mai mare nevoie de puncte echipa lui Emil Ursu a capotat remizând alb cu Voluntari și cu Vișina Nouă.

Așa că în loc să se afle acum la doar un punct de Berceni, Ștefăneștiul stă la cinci distanță și se îndepărtează de mirajul Ligii a II-a. Aruncând o privire pe programul celor două competitoare, pare greu de crezut că Berceniul va mai pierde îndeajuns de multe puncte încât să-și pericliteze promovarea, în condițiile în care Ștefăneștiul mai are de jucat derbyurile cu Caracal și Afumați, iar echipa lui Adi Matei a scăpat de toate meciurile grele.

În partea de jos a clasamentului, situația Voluntariului devine alarmantă, ilfovenii ajungând pe un periculos loc 11 în situația în care nu au mai câștigat niciun meci din octombrie anul trecut, iar în iarnă au venit jucători cu nume gen Todoran, Maxim sau Irimia. Meciul de azi cu Vișina Nouă devine unul de șase puncte, echipa lui Bunică având de înfruntat și blestemul propriei arene, pe care nu a câștigat niciun meci de la inaugurare! Un posibil pas greșit ar pune Voluntariul în ingrata postură de a se gândi la retrogradarea din acest eșalon, o situație imposibil de imaginat la startul sezonului.

 

VEZI CLASAMENTUL SERIEI A III-A ÎNAINTEA ETAPEI DE AZI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto IlfovSport

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 13:15 Microscop
Pe aceeași temă