Metaloglobus mai are de stat două runde!

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 14:56 Analize
Metaloglobus mai are de stat două runde!

Runda de astăzi, care este a doua dintre cele opt ale returului seriei a II-a care constau în doar trei meciuri după retragerile Focșaniului, Rapidului II și Eolicăi, aduce debutul liderului, Viitorul Axintele. Ialomițenii vor încerca să dea spectacol în fața juniorilor B ai Sportului, care alcătuiesc grosul satelitului „studenților”, după ce în tur i-au spulberat cu 7-1. De remarcat că Feteștiul și Gloria Buzău mai au de așteptat încă o săptămână până la debutul în retur, în timp ce Metaloglobus mai stă încă două! Probabil acesta a fost și unul dintre motivele pentru care tehnicianul bucureștenilor nu a putut refuza oferta Berceniului, sătul să tot aștepte un meci oficial.

Cu trei echipe retrase și Sportul II în continuare la cota zero, lupta pentru evitarea retrogradării e ca și închisă în această serie, doar o schimbare de regulament care să bage în horă și locul 9 putând tulbura liniștea echipelor din subsol.

În schimb, la promovare, toată lumea se pregătește pentru debutul lunii aprilie, atunci când va avea loc derbyul dintre Axintele și Gloria Buzău, care poate decide promovata din această serie.

Iată programul etapei a 15-a

Juventus – Dunărea Călărași
Viitorul Axintele – Sportul II
CSM Rm. Sărat – Victoria Chirnogi
Gloria Buzău – Rapid II 3-0
Urban Titu – Eolica Dobrogea 3-0
Rapid Fetești – CSM Focșani 3-0
Metaloglobus stă.

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 14:56 Analize
Pe aceeași temă