Cifrele etapei 9

22 Oct. 2011, 10:35 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 9

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

0 este cifra din dreptul înfrângerilor la Gloria Bistrița. Echipa lui Jean Pădureanu a rămas singura fără eșec în Liga a II-a după 9 runde disputate.

5 egaluri are Farul după 9 etape, fiind echipa cu cele mai multe „reușite” de acest gen din Liga a II-a în acest sezon.

5 meciuri consecutive fără victorie a fost recordul negativ al Otopeniului. Victoria cu CSMS Iași a întrerupt această serie proastă a ilfovenilor

93 a fost minutul fatal pentru FC Timișoara, în întâlnirea cu Luceafărul Oradea. Reușita lui Lupuț le-a provocat prima înfrângere a sezonului

8 etape consecutive a marcat Rover Cârstea, însă meciul cu FC Bihor a fost cu ghinion, consemnând finalul unei serii incredibile. 10 este numărul golurilor reușite de argeșean în acest sezon fiind golgheterul campionatului în acest moment.

7 locuri a coborât în clasament Gaz Metan Severin din etapa a V-a până acum ca urmare a celor patru eșecuri consecutive suferite.

0 este cifra din dreptul victoriilor la Arieșul Turda. Lanterna roșie a seriei a II-a este singura echipă din tot eșalonul care nu a simțit încă gustul victoriei



ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș

22 Oct. 2011, 10:35 Cifrele etapei
Pe aceeași temă