Cifrele etapei 8

Mihai Andries 26 Oct. 2012, 12:36 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 8

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

153 de săptămâni au trecut de la ultimul meci în care „studentul” Curelea (foto) a marcat în Liga a II-a o triplă pentru Sportul! Evenimentul a avut loc pe 8 noiembrie 2009, în recitalul cu CSM Rm. Sărat, scor 8-0.

36 de ani, 10 luni și 2 zile a avut Daniel Florea când a marcat golul din meciul cu Dinamo II. Astfel, el a devenit cel mai bătrân marcator din acest sezon al Ligii a II-a.

365 de zile au trecut de la ultimul meci în care Damila a primit 4 goluri! Se întâmpla în sezonul trecut al Ligii a III-a, în meciul de la Cisnădie, scor 2-4!.

141 de zile le-au trebuit celor de la UTA pentru a bifa o nouă victorie pe teren propriu. Succesul din această rundă a fost unul cu 3-0, la fel ca și la ultimul, înregistrat pe 1 iunie, atunci când UTA învingea pe FC Argeș la Arad

6 goluri într-o partidă pe teren propriu au marcat cei de la Delta pentru a treia oară de la ultimul meci pierdut acasă în 17 martie 2012. Celelalte două echipe care au suferit soarta Brăilei sunt Botoșani (6-2 pe 21 aprilie) și Gloria Buzău (6-0 pe 26 mai)

1 an, 4 luni și 16 zile le-au trebuit celor de la Mioveni pentru a bifa un nou succes în Liga a II-a! Ultima victorie în acest eșalon data din 4 iunie 2011, un 5-3 cu Arieșul la Turda

3 echipe au rămas neînvinse în Liga a II-a: Sportul, Corona și ACS Poli. Prin eșecul din această rundă, Damila a părăsit acest club select.

ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș
Foto: Ligile Inferioare

Mihai Andries 26 Oct. 2012, 12:36 Cifrele etapei
Pe aceeași temă