Cifrele etapei 6

01 Oct. 2011, 08:00 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 6

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

351 de zile au trecut de când Viitorul Constanța (în albastru deschis) primise mai mult de 2 goluri într-un meci din deplasare. Se întâmpla pe 9 octombrie 2010, atunci când Dunărea Galați i-a administrat un sec 4-0.

7 goluri în 6 meciuri a reușit golgheterul Rover Cârstea, dar performanța lui constă în faptul că el a marcat în toate etapele disputate în acest sezon!

3 ani, 1 lună și o zi au trecut de când Delta Tulcea a fost ultima dată pe locul 1. Se întâmpla în prima etapă a turului ediției 2008-2009, atunci când Delta spulbera cu 5-1 pe Dinamo II

2 antrenori au fost schimbați din funcție după această rundă, ducând totalul la 5 în acest debut de campionat (nu i-am inclus aici pe directorul tehnic Tătăran și pe secundul Bucuroaia). Ultimele victime sunt Marin Barbu (Callatis) și Cornel Papură (Alro)

8 meciuri consecutive fără victorie a adunat Arieșul după această rundă. Ultimul succes datează din 21 mai anul curent, 1-0 cu Voința Sibiu

3 din cele 6 etape ale seriei a II-a din acest sezon al eșalonului secund au avut parte de o ciudățenie. Numărul total de goluri marcat de gazde a fost identic cu cel marcat de oaspeți. Astfel, în ultimele două runde, oaspeții și gazdele au marcat câte 9 goluri, pentru ca în etapa a III-a ambele tabere să aibă un total de 10 goluri de căciulă!

476 de minute este recordul de invincibilitate stabilit de Mihai Ștețca în acest sezon. Golul primit în minutul 26 al deplasării de la Timișoara i-a întrerupt seria de meciuri fără gol primit între buturile severinenilor. Cu acest prilej nu a mai rămas nicio echipă din Liga a II-a fără gol primit.



ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș
Foto: Marius ANGHEL

01 Oct. 2011, 08:00 Cifrele etapei
Pe aceeași temă