Cifrele etapei 3

10 Sep. 2011, 10:01 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 3

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

2 echipe au procentaj 100% după trei etape: FC Timișoara și Gaz Metan Severin (foto), însă ultimii au doar două meciuri jucate.

3 echipe au spart gheața după ce înaintea acestei a treia runde nu aveau niciun gol marcat. Este vorba de CSM Rm. Vâlcea, Luceafărul Oradea (ambele cu câte două reușite) și Arieșul Turda (1 gol), toate din seria a II-a

1 singură echipă nu a primit încă gol în acest sezon de campionat! Este vorba de Gaz Metan Severin, care are un golaveraj de 3-0

4 goluri pe teren propriu au primit cei de la Mureșul Deva fără a marca niciunul. Devenii și-au egalat recordul pentru cea mai drastică înfrângere în Liga a II-a stabilit pe 29.11.2008, într-un meci cu Internațional

5 echipe mai aveau cifra 0 în dreptul punctelor obținute în Liga a II-a înaintea acestei runde. Toate au spart gheață în etapa din weekendul trecut, Callatis și Luceafărul cu victorii, iar Arieșul, FC Maramureș și Alro cu egaluri. În acest moment, toate echipele din al doilea eșalon au cel puțin un punct în clasament.

5 goluri a primit dinamovistul Ciucă într-un meci din deplasare pentru a doua oară în ultimele 4 meciuri. CF Brăila (04.06.2011 – 5-2) și Viitorul Constanța (03.09.2011 – 5-1) au fost echipele care i-au umplut năvodul cu goluri.

3 puncte au adunat oaspeții din seria I, prin victoria Deltei Tulcea. După etapa cu numărul 27 a sezonului trecut nu s-a mai întâmplat până acum ca echipele oaspete să plece cu mai puțin de 4 puncte acasă. În weekendul 13-14 mai 2001, trei echipe vizitatoare aduceau acasă câte un punct de căciulă (Ceahlăul, Botoșani și Dunărea Galați)


ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș
Foto: Mircea OGLINDOIU

10 Sep. 2011, 10:01 Cifrele etapei
Pe aceeași temă