Cifrele etapei 2

03 Sep. 2011, 10:26 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 2

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

2 a fost cifra care i-a urmărit pe cei de la Callatis în meciul cu Gloria Buzău. A fost al doilea meci consecutiv cu înfrângere, primind pentru a doua oară consecutiv 2 goluri de la un adversar. În plus au avut 2 eliminați, ambii pentru câte două galbene. Și, evident, au marcat două goluri, printr-o dublă :D

6 ani au trecut de la ultimul meci în care brăilenii marcau în Liga a II-a cel puțin 4 goluri pe teren propriu! Este vorba de meciul cu Forex Brașov din 27 august 2005, scor 5-1

2 victorii consecutive din tot atâtea meciuri reprezintă cel mai bun start de campionat în Liga a II-a din toată istoria de 7 ani a celor de la Dinamo II

2 eșecuri consecutive fără gol marcat a adunat Arieșul la startul sezonului. Ineditul este dat de faptul că este a doua oară în istoria prezențelor în Liga a II-a când este vorba de meciuri consecutive din același sezon. Prima dată s-a întâmplat la startul sezonului 2007-2008, când turdenii au „legat” trei eșecuri consecutive fără gol marcat!

2 etape a rezistat Marius Baciu pe banca ieșenilor de la CSMS Iași, fiind primul antrenor care părăsește un club de Liga a II-a în acest sezon.

3 luni și 20 de zile au trecut de când CSM Rm. Vâlcea a dat startul unei serii de înfrângeri consecutive la 0 în deplasare, adunând în acest moment 4 meciuri la rând. Acesta este și recordul absolut al echipei în acest sens!

2 echipe nu au primit gol în acest sezon, ambele din seria a II-a. Este vorba de UTA și Gaz Metan Severin


ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș
Foto: Adi SOARE

03 Sep. 2011, 10:26 Cifrele etapei
Pe aceeași temă