Cifrele etapei 12

12 Nov. 2011, 02:40 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 12

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

7 goluri a primit Unirea Alba Iulia în acest campionat, fiind echipa cu cea mai bună defensivă din toată Liga a II-a. Ardelenii au rămas cu acest titlu după ce Delta Tulcea a primit al optulea gol dina cest sezon în etapa aceasta.

5 goluri de la punctul cu var are în acest moment Sorin Chițu, după golul marcat cu Callatis din penalty. Atacantul Săgeții are cele mai multe goluri reușite din acest procedeu în toată Liga a II-a

14 ani are Ionuț Pop, portarul de rezervă al celor de la FC Bihor în meciul cu CSM RM. Vâlcea. Născut în 1997, el este cel mai tânăr jucător de rezervă din acest sezon al Ligii a II-a!

4 victorii au înregistrat gazdele în seria a II-a, toate fără a primi gol! Acesta este un nou record al seriei, depășindu-l pe cel din etapa a IV-a atunci când gazdele au avut doar două victorii, ambele fără gol primit

3 eșecuri consecutive fără gol marcat au adunat cei de la Mureșul Deva. Mai mult, din 1 octombrie, devenii nu au mai câștigat niciun meci în Liga a II-a.

8 înfrângeri a adunat Gloria Buzău în acest sezon de campionat, fiind lider la acest capitol. Demn de remarcat că în această etapă echipa lui Mihai Ciobanu a bifat al optulea meci consecutiv fără victorie în campionat. Totodată, buzoienii au ajuns la al șaselea eșec consecutiv!

3 este numărul echipelor din seria I care au înscris mai mult de un gol în meciurile din această etapă. Cu acest prilej a fost egalat recordul negativ stabilit în etapa a IX-a, atunci când tot 3 echipe marcaseră de minim două ori într-un meci.


ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș

12 Nov. 2011, 02:40 Cifrele etapei
Pe aceeași temă