Cifrele etapei 11

05 Nov. 2011, 10:35 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 11

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

11 etape le-au trebuit celor de la Arieșul pentru a obține primul succes în acest campionat. Și încă ce succes, tocmai în fața Bihorului cu un gol din penalty marcat de portarul Pampea!.

4 egaluri s-au înregistrat în seria I egalându-se recordul stabilit în etapa a 9-a. Atunci, trei meciuri s-au încheiat cu scorul de 1-1, iar unul cu 0-0. Acum, în etapa a 11-a, am avut parte de două de 2-2, un 1-1 și un 0-0.

6 luni au trecut de la ultimul meci câștigat în deplasare de Gloria Buzău. Din 30 aprilie anul curent, buzoienii nu au mai cunoscut gustul dulce al victoriei. În acel meci cu FC Snagov, dubla lui Bogdan Ungureanu și reușita lui Otvoș au anulat dubla lui Viorel Dinu II și au adus toate punctele Gloriei

49 de zile au trecut de la ultimul succes al Juventusului în campionat, interval în care au pierdut 5 meciuri și au remizat de 2 ori. Ultima victorie a echipei antrenate de Schumacher datează din 10 septembrie, 1-0 cu Chindia, prin golul lui Rotaru, în ultimul minut de joc.

6 egaluri a reușit Farul în acest sezon, fiind lider la acest capitol în toată Liga a II-a.

4 goluri într-un meci a marcat Gloria Bistrița de două ori în acest sezon. Interesant de remarcat, că în fiecare din meciurile în cauză niciun marcator nu s-a repetat, fiecare punctând câte o singură dată. În plus, unul din goluri a fost de fapt un autogol.

2 portari au marcat de la punctul cu var în acest sezon. Dacă prezența maramureșeanului Bota e ceva obișnuit, fiind un specialist al acestor execuții, surprinde apariția lui Pampea de la Arieșul Turda. El a decis soarta meciului cu FC Bihor cu un penalty transformat în ultimele minute ale partidei

ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș

05 Nov. 2011, 10:35 Cifrele etapei
Pe aceeași temă