Cifrele etapei 10

29 Oct. 2011, 03:15 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 10

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

2 străini au debutat în Liga a II-a în această etapă fiind vorba de moldoveanul Efros (foto, stânga) la Snagov și senegalezul Thiandoum Daouda la Arieșul.

2 triple s-au reușit în tot sezonul Ligii a II-a, ultima fiind opera lui Boroiban în această etapă. Cealaltă a fost reușită de Cristi Cristea (Snagov) în etapa a 8-a. Demn de remarcat că Sorin Chițu a marcat 4 goluri într-un singur meci, un 6-0 cu Brăila din etapa a 5-a.

3 goluri a reușit de la punctul cu var maramureșeanul Alin Bota, fiind singurul portar-golgheter al Ligii a II-a

18 goluri au marcat după 10 etape atât cei de la Gloria Bistrița, cât și cei de la Săgeata. Cele două echipe au cele mai bune ofensive din Liga a II-a

1 singur punct au reușit să obțină oaspeții în meciurile din seria a II-a, fiind cea mai slabă etapă a vizitatorilor din acest campionat. Punctul a fost obținut de Luceafărul Oradea, prin egalul nul de la Alba Iulia.

10 etape au trebuit să se scurgă din acest campionat pentru a nu mai rămâne nicio echipă fără înfrângere. Ultimii au capotat cei de la Gloria Bistrița, 0-2 cu UTA.

5 meciuri consecutive fără înfrângere are Delta Tulcea în acest moment. Ultimul eșec datează din 10 septembrie anul curent, 0-1 cu Viitorul Constanța la Tulcea

ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș
Foto: Marius ANGHEL

29 Oct. 2011, 03:15 Cifrele etapei
Pe aceeași temă