Cifrele etapei 1

08 Sep. 2012, 09:59 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 1

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

2 minute au trecut de la fluierul de start până s-a consemnat primul gol al sezonului, reușit de Florin Manea (CS Otopeni) de la punctul cu var, acesta fiind și primul penalty al campionatului.

11 meciuri s-au jucat în prima etapă, 5 în seria I și 6 în seria a II-a, de-a lungul a trei zile. Prima etapă a consemnat și prima neprezentare, Bacăul „uitând” să mai vină la Buftea, intențiile moldovenilor de a abandona competiția fiind destul de clare

2 jucători au reușit duble în această rundă, Pantelie (Delta) și Apostol (Săgeata) fiind primii golgheteri ai sezonului

55 de minute s-au scurs până la acordarea primului roșu din acest sezon, Bardu de la CS Otopeni plecând la cabine după două galbene

6 portari au evoluat pentru prima dată în campionat sub culorile noilor lor echipe. Este vorba de Viciu (Săgeata), Râmniceanu (Dinamo II), Bunduc (Brăila), Bucuroiu (Otopeni), Tiuț (Unirea AI) și Botoșer (FCM Tg. Mureș)

28 de echipe au luat startul în noul sezon, însă din etapa a treia vor mai rămâne cel mult 27 după abandonul Bacăului

5 victorii din tot atâtea meciuri jucate în seria I au adunat oaspeții în această rundă. În schimb, gazdele și-au luat revanșa în seria a II-a, acolo unde au bifat 4 victorii și 2 egaluri, singurele puncte fiind pierdute de ACS Poli (1-1 cu UTA) și Mioveni (0-0 cu Bihor)

.


ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș

08 Sep. 2012, 09:59 Cifrele etapei
Pe aceeași temă