Amical Olimpia – Ferencvaros pe 23 august la Satu Mare

Marius ANGHEL 16 Aug. 2013, 13:55 Special
Amical Olimpia - Ferencvaros** pe 23 august la Satu Mare

Un eveniment deosebit pentru iubitorii fotbalului sătmărean va avea loc peste o săptămână pe stadionul Olimpia. Astfel pe 23 august de la ora 18 la Satu Mare se vor întâlni într-un meci demonstrativ fostele glorii ale Olimpiei și a celor de la Ferencvaros Budapesta.

„Evenimentul face parte din cadrul manifestărilor cultural-sportive Partium și cu siguranță va fi pe placul tuturor sătmărenilor pentru că vor putea să-i revadă la lucru pe foștii jucători de la Ferencvaros precum și pe jucătorii Olimpiei din generațiile 1970-2000”, spune Magyar Lorand, organizatorul evenimentului.

De la Fradi se pare că nu vor lipsi Végh Z. Szűcs M.,Arany, Milovanovic, Dragóner, Desztanik, Bubcsó, Szkukalek, Szeiler, Lipcsei, Szekeres, Keller, Horváth P, Wukovics și Szenes, jucător care va evolua o repriză și la Olimpia!

Pe lista Olimpiei se regăsesc peste 60 de jucători din generații diferite printre ei, Keizer, Both, Naom, Sandu Matei, Didi Prodan, Gersternmaier, Fabian precum și antrenorul Emerich Jenei cel care a pregătit Olimpia pentru o scurtă perioadă la începutul anilor 80.

Partida se va juca pe durata a două reprize de 30 de minute!

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 16 Aug. 2013, 13:55 Special
Pe aceeași temă