Alexa propune jucarea unui meci special pentru Marian Cisovsky. „Să simtă sprijinul nostru”. Antrenorul lui ACS Poli cere sprijinul galeriei alb-violete

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 May. 2015, 12:34 Special

Tehnicianul lui ACS Poli, Dan Alexa, e hotărât să se implice și mai mult în sprijinirea fostului său coleg de la Politehnica. Alexa a sosit la conferința de presă de azi premergătoare meciului cu Unirea Tărlungeni cu un tricou dedicat lui Marian Cisovsky și a propus organizarea unui meci special pentru jucătorul slovac atins de boala lui Lou Gehrig.

Alexa dorește organizarea unui meci de gală alături de foștii colegi ai lui „Ciso”. „Am primit foarte multe telefoane, ieri am reușit să vorbesc și cu Ciso. Vreau să-i transmit încă o dată să fie puternic… E cutremurător ce se întâmplă, mă bucură sprijinul de care are parte. Am vorbit cu foștii mei colegi. Toată lumea vrea să facă un meci pentru el. Tocmai ca să simtă sprijinul nostru. Cred că ar fi o idee excepțională. Ar fi frumos să facem un astfel de meci cu toții împreună. Nu mai contează cine vine. Are nevoie de orice sprijin moral. E o boală cruntă. Nu o spun pentru că e situația asta, Cisovsky e unul dintre cei mai buni jucători cu care am jucat și un băiat de mare caracter. Am înțeles că din ianuarie s-a descoperit boala, a fost ca o lovitură… Un om care n-a deranjat pe nimeni, o familie superbă, are doi băieți. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să fie puternic. Am înțeles că e hotărât să lupte până la capăt”, a declarat Dan Alexa.

„Chirurgul” își dorește ca la meciul care va avea loc probabil la Timișoara să asiste și galeria alb-violetă, care ar urma astfel să-și vadă idolii din urmă cu 5-6 ani: „Ne gândeam să aducem toți foștii lui colegi, găsim jucători. Toată lumea e de acord”.

După mesajele de încurajare trimise de timișoreni zilele trecute, jucătorii lui ACS Poli vor intra pe teren la următoarele jocuri cu modelul tricoului în care a fost îmbrăcat Dan Alexa azi: cu numele și numărul purtat de Cisovsky pe spate și mesajul Alături de „Ciso”! în față. Timișorenii, deja promovați în Liga 1, joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Târlungeni în runda a 8-a din play-off-ul Seriei a II-a a Ligii 2.

CITEȘTE și: 

CUTREMURĂ‚TOR! Ți-l mai amintești pe Cisovsky? Fostul jucător al lui Poli suferă de o boală incurabilă și a ajuns de nerecunoscut. VIDEO | Moment emoționant după ce Viktoria Plzen a câștigat titlul

Fotbalul timișorean e alături de Marian Cisovsky. Dan Alexa i-a transmis un mesaj de încurajare fostului coleg

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 May. 2015, 12:34 Special
Pe aceeași temă