A murit Dumitru Vizitiu

25 Mar. 2009, 14:31 Special
A murit Dumitru Vizitiu

Fostul mare jucător al Jiului, Dumitru Vizitiu a încetat din viață, miercuri dimineața, la spitalul județean din Timișoara. Acesta a suportat o intervenție chirurgicală la colon, fiind suspect de cancer. Vestea  a fost un șoc pentru cei din clubul Jiul, club pe care l-a slujit de-a lungul anilor.

 

„Sunt șocat, un om deosebit, nu am cuvinte. Am ținut tot timpul legătura cu soția sa și mi-a spus că se simte mai bine. Este o mare pierdere pentru noi. A jucat mulți ani la Jiul, a fost antrenor la juniori și echipa mare. Nu am cuvinte. Un om care te făcea să te simți bine în preajma lui. Mereu plin de viață. Nu te plictiseai niciodată cu el”,a spus directorul sportiv al clubului Jiul, George Boboc.

„Am fost soldat și m-a luat în echipă”
 

Antrenorul secund al Jiului, Damian Militaru, a afirmat  că Mache Vizitiu a fost cel care i-a întins o mână spre fotbalul de performanță. „Eram soldat la Baru Mare și m-a luat în echipă la Retezetul Hațeg. Un om de mare caracter. Suntem cu toții șocați de această veste. Vom merge cu echipa în priveghi. A fost un om deosebit, spontan, mare caracter. O mare pierdere”,a spus Militaru.

Cu banderole negre

Jucătorii echipei Jiul vor juca, sâmbătă, partida cu Dacia Mioveni ,de la Petroșani cu banderole negre . „Suntem marcați. Vom juca în memoria lui Mache cu banderole negre. Vom merge să-i ducem și noi o coroană de flori. Suntem alături de familia îndoliată”, a spus Militaru.

Familie  de sportivi

Cei doi copii ai familei Vizitiu, Patricia Vizitiu și Dacian Vizitiu fac sport de performanță. Patricia este una dintre marile talente ale handbalului românesc și joacă la Râmnicu Vâlcea, iar băiatul Dacian, fost jucător la Jiul este în prezent la echipa din liga a patra, Retezatul Hațeg. Mache Vizitiu era mândru de copiii săi pe care i-a îndrumat spre sportul de performanță.

articol scris de Loredana Juglea
 

25 Mar. 2009, 14:31 Special
Pe aceeași temă