Zoltan Vig: „Am spart gheața!”

27 Apr. 2009, 17:42 Seria 2
Zoltan Vig:**

Sâmbătă, într-un meci care a contat pentru etapa a 26-a a Ligii a 2-a, la Arad s-au întâlnit formația locală UTA și FC Bihor. Disputarea meciului a stat sub semnul întrebării, datorită restanțelor financiare de 15.000 de euro pe care clubul arădean le avea către foștii jucători Dorin Mihuț și Sebastian Huțan, însă FRF și-a dat acordul asupra disputării acestui joc în ultima clipă.
 

 

Prima repriză a fost una anostă, fără prea multe faze de poartă, iar la intrarea la cabine tabela a rămas neschimbată. În partea a doua, ambele echipe au ieșit la joc, și astfel au apărut și ocaziile. După ce Lukacs ratează cu seninătate oportunitatea de a deschide scorul în debutul reprizei secunde, tot el își repară greșeala în min 59 când reia cu capul din 6-7 metri centrarea perfectă a lui Sânmărtean. După primirea golului, UTA se aruncă în atac, și în min 81 reușește egalarea, tot printr-o lovitură de cap, autorul golului fiind Mutulescu. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 și FC Bihor a reușit astfel să aducă primul punct de “afară” din acest retur.
 

 

După meci antrenorul Zoltan Vig era mulțumit de jocul elevilor săi, dar mai ales de punctul obținut: “Am spart gheața. Una peste alta sunt mulțumit, deși am mai avut ocazii mari, puteam să plecăm și cu toate cele 3 puncte. Oricum și în restul meciurilor care le-am pierdut în deplasare am avut șansele noastre, dar nu le-am fructificat”. 
 

 

Despre “copiii rebeli” ai Bihorului, Bucur și Lukacs, antrenorul a declarat: “Bucur este încă la echipa a doua, trebuie să muncească mai mult și să văd o schimbare în atitudinea lui. Încă nu consider că este momentul să îl readuc la echipa mare. Despre Lukacs, mă bucur că și-a revenit, că a dat gol, dar sper să se concentreze și mai mult la toate ocaziile pe care le are. Dacă nu rata și la Arad, puteam să câștigăm”, a incheiat tehnicianul orădean.
   

 

Se pare că “dusul rece” de după înfrângerea de la Turda, le-a prins bine bihorenilor, iar conducerea clubului s-a declarat mulțumită cu egalul de la Arad, dar și de atitudinea jucătorilor.      
 

 

articol scris de Gabriel MORARIU
 

27 Apr. 2009, 17:42 Seria 2
Pe aceeași temă