„Vrem să promovăm încă din acest an și avem nevoie de sprijinul tuturor celor care iubesc UTA”

03 Mar. 2012, 10:33 Seria 2

Indiscutabil, transferul lui Bogdan Mara rămâne o lovitură importantă de imagine a conducerii „alb-roșii”. Fostul internațional a creat emulație în jurul său, acest lucru observându-se cu ochiul liber și miercuri seara, la Galleria Mall, când fanii utiști de toate vârstele au dorit un autograf sau o poză cu valorosul atacant.

„Le mulțumim arădenilor pentru că au fost alături de noi la această prezentare a lotului. Vrem să promovăm încă din acest an, asta ne dorim cu toții, pentru asta muncim și avem nevoie de sprijinul tuturor celor care iubesc UTA. Trebuie să fie lângă noi, să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Dacă nu vom reuși să facem asta în acest an, vom încerca la anul. Dar, sperăm să promovăm cât mai repede, iar de la vară UTA să joace în Liga 1”, a declarat Mara.

Noul decar al „textiliștilor” a fost aclamat minute în șir după ce a urcat pe scena de la Mall, suporterii arătând mult atașament față de atacantul care a mai îmbrăcat tricoul „alb-roșu” în turul sezonului 2006-2007. „Știam că avem suporteri foarte frumoși, care sper să vină și la meciuri. Avem mare nevoie de ei atât pe teren propriu, unde sper să umple tribunele, dar și în deplasări. Avem nevoie de sprijinul lor pentru a ne îndeplini obiectivul”, consideră noul star utist.

În fine, experimentatul fotbalist a vorbit și despre amicalul cu Flacăra Făget, încheiat cu un rezultat slab pentru „textiliști”, 1-1. „A fost un meci de verificare, între două echipe care s-au mai întâlni în această perioadă. Noi venim după câteva antrenamente grele, nu a fost un meci elocvent. Adversarul a avut un singur șut pe poartă, în timp ce noi ne-am creat mult mai multe ocazii de gol. Trebuia, e adevărat, mult mai multă concentrare, dar cu siguranță va fi altceva la meciurile oficiale. În această iarnă, am avut jocuri bune cu echipe mai puternice, trebuie să mai lucrăm puțin la mentalitate, căci ne împiedicăm cu formațiile mai modeste. Băieții vor înțelege cu siguranță acest lucru și de când va începe campionatul vom arăta o cu totul altă față”, mai crede Bogdan Mara.

Sursa: Sport Arad

03 Mar. 2012, 10:33 Seria 2
Pe aceeași temă