„Vreau să jucăm urât și să obținem puncte”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2012, 16:46 Seria 2

FC Argeș va juca la finalul acestei săptămâni pe terenul echipei Voința Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a șasea din Liga a II-a la fotbal. Piteștenii își propun aducerea primelor puncte din deplasare în acest campionat, asta după ce echipa a pierdut jocurile disputate pe terenurile celor de la Luceafărul Oradea și FCM Târgu Mureș.

Viorel Dumitrescu nu mai acceptă pași greșiți în acest campionat în meciurile din deplasare și vrea ca echipa să obțină un rezultat favorabil la Sibiu. „Am jucat bine o repriză la Luceafărul și pot spune că bine am jucat și în partida de la Târgu Mureș. Dacă jucam foarte bine la Târgu Mureș sunt de părere că obțineam măcar un punct, dar așa am jucat numai bine. Sper să putem face mai mult la următoarea partidă. Ar fi ideal pentru noi să putem obține un rezultat favorabil la Sibiu pentru că altfel ar apărea o presiune foarte mare pe umerii jucătorilor înainte de meciul de acasă cu FC Maramureș Baia Mare.”, a declarat antrenorul principal al celor de la FC Argeș.

Nu mai vrea joc frumos

Principalul piteștenilor spune că nu se mai gândește la un joc foarte frumos și că de acum înainte vrea doar ca rezultatul să fie unul mulțumitor. „Sper să jucăm mult mai mult la rezultat de acum înainte. Nu am făcut deloc jocuri rele până acum, dar nu am adus decât trei puncte. Peste câteva etape nu va mai ține nimeni cont de faptul că am jucat noi mai bine. Îmi doresc ca de acum înainte să jucăm mai slab, dar să putem scoate un rezultat foarte bun. Vreau mai bine să jucăm urât și să obținem puncte.”, a declarat Viorel Dumitrescu.

„Este un jucător de care avem mare nevoie!”

Bogdan Vișa este jucătorul ce a sosit la FC Argeș în această vară. Fotbalistul a sosit la echipa din Trivale după ce a avut o accidentare foarte gravă și nu a mai jucat un meci de fotbal de un an. Tehnicianul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, își dorește ca noul său jucător să poată juca mai repede un prim meci pentru echipa din Trivale. Fotbalistul este unul extrem de talentat, iar antrenorul argeșenilor este convins că acesta poate aduce un mare plus la echipa sa. „Bogdan Vișa este un jucător croit pentru postul de fundaș central. Are o detentă foarte bună, un fizic foarte bun și cu siguranță poate aduce la echipa noastră plusul de care avem nevoie pentru ca totul să meargă foarte bine. Abia aștept să îl putem folosi și noi pe acest jucător în meciurile din campionat pentru că avem foarte mare nevoie de serviciile sale. Numai că noi trebuie să avem o foarte mare răbdare cu el pentru că nu a mai jucat un meci oficial de un an de zile și nu este ușor niciunui jucător să revină după o asemenea perioadă și să ajungă rapid la cea mai bună formă.”, a declarat tehnicianul.

Lisandru: „Mai am cam o lună de zile până voi putea reveni pe teren!”

Ștefan Lisandru a suferit o accidentare destul de serioasă în urmă cu o lună. Acesta a scăpat totuși bine pentru că exista riscul chiar să fi suferit o ruptură de menisc. Fotbalistul spune că se simte mult mai bine acum și că așteaptă să intre ușor și la antrenamente.

„Mă simt mult mai bine decât în urmă cu ceva timp, dar acum sper ca de acum înainte lucrurile să meargă mai bine. Îmi doresc să pot ajunge să intru și eu pe teren mai repede. Cred că într-o lună de zile o să pot juca și eu primele meciuri pentru echipă. Nu a fost deloc o perioadă bună pentru mine fiindcă niciunui jucător nu îi convine să stea atât de mult timp accidentat. Ne este și nouă foarte greu, dar încerc să trec și eu peste toate.”, a declarat jucătorul echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 03 Oct. 2012, 16:46 Seria 2
Pe aceeași temă