Vrea constanță! Olariu încearcă să-și țină jucătorii în priză

23 Aug. 2011, 16:16 Seria 2
Vrea constanță!** Olariu încearcă să-și țină jucătorii în priză

Antrenorul Devei, Constantin Olariu (foto), nu este euforic după succesul din runda inaugurală și atrage atenția că jocurile de pe teren propriu vor fi infinit mai grele.

Mureșul Deva a debutat în noul campionat cu o victorie în deplasare (scor 1-0, gol Dragu), sâmbătă, pe terenul nou promovatei FC Luceafărul Oradea, însă antrenorul principal, Constantin Olariu, îndeamnă la prudență. „Campionatul este lung. Trebuie să fim foarte atenți, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării”.

Finalul jocului de la Sânmartin i-a găsit pe „alb-roșii” epuizați de efortul depus, dar fericiți pentru cele trei puncte câștigate. Direct pe teren, pe rând, tehnicianul și-a felicitat jucătorii pentru meciul bun făcut și, mai cu seamă pentru rezultat, iar ieri i-a lăudat.

„Băieții au fost foarte receptivi. Au strâns din dinți și au dat totul pentru un rezultat bun. A ieșit victorie, una muncită”, a apreciat Olariu, care le-a cerut elevilor săi să rămână vigilenți în continuare.

„Un joc pe teren propriu este cu totul diferit în comparație cu unul susținut în deplasare. Când joci acasă trebuie să construiești în continuu, să stai foarte bine în teren. Va fi mai greu. Vom face tot ce depinde de noi pentru a continua campionatul bine”, a prefațat pe scurt tehnicianul următoarele două jocuri ale Mureșului Deva: cu FC Chindia Târgoviște, sâmbătă, în etapa a doua, și cu Gloria Bistrița, pe 3 septembrie, în runda a III-a, ambele programate pe stadionul „Cetate”

În Cupă cu juniorii

Mureșul Deva se va prezenta cu o echipă formată exclusiv doar din jucători sub 21 de ani la jocul din etapa a IV-a a Cupei României, ediția 2011-2012, pe care îl va susține astăzi după-amiază, în deplasare, pe terenul formației Pandurii II Târgu Jiu (C4). „Partida se va disputa pe un teren sintetic. Mi se pare o aberație să joci pe o astfel de suprafață în plină vară. Nu vreau să riscăm să ne accidentăm jucători”, a explicat Olariu, care nu va face deplasarea în Oltenia fiind suplinit de Dan Ardelean.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

23 Aug. 2011, 16:16 Seria 2
Pe aceeași temă