Olariu: „Obiectivul nostru este promovarea în Liga 2”

Marius ANGHEL 06 Aug. 2013, 13:56 Stiri

Dublu pas cu stângul pentru noul antrenor principal al FC Hunedoara, Constantin Olariu (foto, 46 ani) care a pierdut primul meci oficial iar echipa a fost eliminată din Cupa României, ediția 2013-2014.

FC Hunedoara a fost învinsă, scor 0-2 (0-0), miercuri, la Brad, de conjudețeana Aurul (L4HD), într-un meci care a contat pentru Turul 2 al Cupei României. A fost primul joc oficial pe banca tehnică a Hunedoarei pentru Constantin Olariu care l-a final a dat vine pentru eșec pe oboseala acumulată de elevi săi la antrenamente.

„Din păcate nu am reușit  să obținem victoria care să ne asigure trecerea în turul următor al Cupei. Din punctul meu de vedere nu este nicio problemă atât timp cât obiectivul nostru este promovarea în Liga 2. Evoluția echipei nu a fost ceea pe care eu o așteptam. În pre ziua meciului am făcut două antrenamente dintre care unul pur fizic ceea ce a dus la o anumită stare de oboseală în rândul jucătorilor iar asta s-a văzut în evoluția și execuțiile lor pe teren. Asta este, mergem înainte”, a declarat pentru știrile din sport de la Hunedoara TV, Olariu la finalul meciului de la Brad.

Cinci debutanți

Contra Aurului, FC Hunedoara a aliniat o echipă de start în care s-au regăsit 5 nume noi! Au îmbrăcat pentru prima dată tricoul Hunedoarei: portarul Alexandru Coman, fundașii Alexandru Petresc și Cosmin Ciumașu – toți juniori, respectiv atacanții Octavian Drăgan și Cristian Deaconescu.

Căpitani prin rotație

La jocul de săptămâna trecută cu Aurul Brad, primul din sezonul 2013-2014, banderola de căpitan al FC Hunedoara a fost purtată de mijlocașul Ciprian Pepenar (foto mic). „A fost decizia mea ca Pepi să fie astăzi căpitanul nostru. Probabil că în următorul meci voi da banderola altui jucător și tot așa meci de meci. Sper că astfel săi responsabilizez pe fiecare în parte spre binele echipei și al lor”, a explicat antrenorul lui FC Hunedoara, Constantin Olariu.

Totuși, există și o situație în care un anumit jucător ar putea fi căpitan de echipă mai multe mediuri la rând. „Dacă în campionat echipa va merge bine cu un anume căpitan s-ar putea să ne oprim cu rotația banderolei”, a mai spus Olariu.

Sezonul trecut banderola de căpitan al FC Hunedoara a stat pe brațul lui Janos Vajda și Daniel Ambruș.

Week-end-ul trecut FC Hunedoara a mai disputat încă două jocuri test: cu Victoria Călan (L4HD, scor 8-0) și CSO Cugir (L3, scor 3-0). Cu Călan banderola a fost purtată de Constantin Vișan iar cu Cugirul căpitani au fost Ungureanu și Bogdan Roiu.

FC Hunedoara este neînvinsă în meciurile amicale din această vară. A mai învins pe Kinder Paleu, scor 4-2 și Viitorul Sântandrei, scor 7-1, ambele jocuri au avut loc în cantonamentul centralizat de la Băile Felix.

Articol și foto de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 06 Aug. 2013, 13:56 Stiri
Pe aceeași temă