Vor să spargă gheața „acasă” cu FC Argeș

21 Oct. 2011, 15:55 Seria 2
Vor să spargă gheața

După ce în precedentele etape nu a reușit să obțină decât un punct acasă, echipa slătineană va încerca să-și treacă în cont prima victorie pe „1 Mai” în partida în care va avea ca adversară ocupanta locului al treilea în clasament, FC Argeș.

Cu un moral bun în urma succesului de la Deva, fotbaliștii pregătiți de Daniel Mogoșanu speră să ofere, mâine, și momente de bucurie propriilor suporteri. Aflată pe locul al 14-lea, Alro poate începe ascensiunea în ierarhia seriei obținând o victorie în jocul în care îi va întâlni pe cei de la FC Argeș. Ocupantă a ultimei trepte a podiumului, formația piteșteană este una dintre revelațiile turului de campionat, nu mulți fiind cei care ar fi anticipat parcursul bun al elevilor lui Viorel Dumitrescu.

„Fiecare meci se joacă, favorite există doar pe hârtie”

„Principalul” grupării de la malul Oltului, Daniel Mogoșanu, spune că la startul partidei diferența din clasament dintre cele două combatante nu are nicio importanță, fiind încrezător în potențialul echipei de a se impune în această confruntare.

„Cred că sâmbătă este momentul în care trebuie să luăm toate cele trei puncte puse în joc. Poziția din clasament nu are nicio relevanță. Nu contează parcursul de până acum sau faptul că FC Argeș este pe locul trei. S-a văzut că Deva, după ce pierdut acasă cu noi, a făcut egal, 1-1, la FC Bihor. Sau cine credea că FC Maramureș va câștiga la Slatina. Fiecare meci se joacă, favorite există poate doar pe hârtie. Avem o singură problemă de lot, faptul că aștept decizia medicului legată de Coman, de capacitatea lui de joc, dacă este apt 100%. Precup nu va juca în acest meci, fiind suspendat”, a declarat Mogoșanu.

Întâlnirea dintre Alro Slatina și FC Argeș se va disputa cu începere de la ora 11.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri avându-i în componență pe Adrian Cojocaru (Galați) – la centru, Mircea Orbuleț (București) și Ionuț Babadac (Alexandria) – asistenți.

Observatorii meciului sunt Florin Verigeanu (Râmnicu Vâlcea) și Ionel Bungău (Timișoara).

Sursa: Gazeta Nouă

21 Oct. 2011, 15:55 Seria 2
Pe aceeași temă