Vor prima victorie „acasă”! „Sperăm ca începutul bun să fie la meciul cu FC Argeș”

21 Oct. 2011, 13:41 Seria 2
Vor prima victorie

Fundașul stânga al celor de la Alro, Ionuț Stancu, speră ca partida cu FC Argeș să le aducă prima victorie în fața propriilor suporteri.

Misiunea aluminiștilor nu va fi deloc ușoară, formația oaspete având cel mai eficient atacant al Ligii a II-a, Rover Cârstea. Cu toate astea, Stancu este încrezător în obținerea punctelor puse în joc.

„Toate au un început, sperăm ca începutul bun să fie la meciul cu FC Argeș, pentru că nu am câștigat într-adevăr acasă, dar se poate câștiga. Toate meciurile sunt grele, mai ales cu ei, au o echipă tânără, care joacă fotbal. Acum vom vedea ce va fi sâmbătă. Nu ne este teamă de nimeni, au o echipă bună, îi respectăm din multe puncte de vedere, dar asta nu înseamnă că ne este frică de Rover Cârstea sau de altcineva. Noi avem moralul bun, suntem optimiști, sperăm să câștigăm pentru că la rândul nostru avem o echipă destul de omogenă, destul de bună, singurul lucru care ne-a lipsit până în momentele acestea au fost rezultatele”, a declarat fundașul stânga al celor de la Alro, Ionuț Stancu.

Sursa: Gazeta Nouă

21 Oct. 2011, 13:41 Seria 2
Pe aceeași temă