„Vom începe o campanie de atragere de sponsori”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 14:11 Seria 2

FC Olt Slatina este printre puținele echipe cu stabilitate financiară. Anunțul a fost făcut de directorul executiv al clubului, Ionuț Ivan, care a precizat că nu există datorii către jucători sau terțe persoane.

Oficialul susține că a fost demarată o campanie de atragere de sponsori, iar în perioada următoare se dorește punerea în aplicare a unei strategii de promovare a echipei.

„Legat de buget, o să începem o campanie de atragere de sponsori, deja suntem în discuții cu mai multe firme din oraș și județ, care vor să ni se alăture, situația financiară a clubului este una foarte bună, suntem printre puținele cluburi care la sfârșitul anului nu aveau datorii nici către jucători, nici către stat sau FRF. Pretențiile noastre vor crește, în primul rând motivul pentru care noi ne-am despărțit de jucători este clar, rezultatele și performanțele pe care le-au avut. Avem un cantonament, așa cum bine știți, pe care nu orice club și-l permite, cred că suntem în situația în care din punct de vedere administrativ putem să le oferim jucătorilor exact ceea ce au nevoie, iar noi așteptăm de la ei ceea ce ne-am propus, o clasare în primele zece. Clubul va suferi o schimbare la față, ne vom ocupa foarte intens de marketingul echipei, este nevoie și de așa ceva, și așteptăm rezultatele pozitive”, a declarat Ionuț Ivan, director executiv la FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 14:11 Seria 2
Pe aceeași temă