Voința Sibiu, salvată de o comună! Noua denumire: Voința Selimbăr Sibiu

01 Aug. 2012, 15:39 Seria 2
Voința Sibiu, salvată de o comună!** Noua denumire: Voința Selimbăr Sibiu

Aflați într-o situație extrem de dificilă, șefii actuali ai Voinței Sibiu caută soluții peste tot. O variantă nesperată a venit chiar din partea unei comune din județul Sibiu: Șelimbăr. Chiar dacă are o echipă nou promovată în Liga a III-a, Consiliul Local al comunei și-a manifestat interesul în a investi în clubul ce a evoluat sezonul trecut în Liga I și a fost invitată la discuții la care vor participa atât membri ai Consiliului Județean și Local Sibiu, cât și membri ai mai multor Consilii Locale.

Nu este vorba de o fuziune, ci doar de o schimbare a numelui. Cei din Șelimbăr ar putea investi, în ideea de a avea o echipă puternică a județului Sibiu„, admite Ioan Hămbășan, președintele Voinței Sibiu.

Luni se va decide

După ce FRF și-a dat azi acordul pentru ca acțiunea să poată fi făcută, sibienii se vor întâlni luni într-o ședință la care vor participa și membrii CL Șelimbăr. Totodată, luni se va decide și componența Consiliului de Administrație a Voinței.

Ziua de luni va fi decisivă. Sunt mai mulți oameni de afaceri care ar putea investi în noul proiect al echipei. Nu știu încă dacă voi rămâne, vom vedea ce se decide luni cu privire la Consiliul de Administrație„, conchide Hămbășan.

Articol scris de Mihai CINPOERU

01 Aug. 2012, 15:39 Seria 2
Pe aceeași temă