Viorel Dumitrescu: „Vreau să facem 60 de ani în Liga I”

08 Aug. 2012, 14:28 Seria 2
Viorel Dumitrescu:** „Vreau să facem 60 de ani în Liga I

Tehnicianul echipei FC Argeș a fost bucuros de faptul că a apucat să sărbătorească pentru a doua oară ziua clubului din postura de antrenor principal. Gândurile acestuia au zburat deja către următoarea ceremonie.

„Mă bucură faptul că sunt parte din istoria acestui club și că sunt pentru al doilea an antrenor la această sărbătoare. Tot ceea ce îmi doresc în aceste momente este ca la anul să putem ajunge să sărbătorim totul fiind în Liga I pentru că acolo este locul echipei noastre” a declarat Viorel Dumitrescu.

Au sărbătorit în vestiar ziua clubului

FC Argeș a sărbătorit luni împlinirea a 59 de ani de la înființarea clubului. Jucătorii echipei alături de conducerea tehnică, dar și administrativă au sărbătorit luni după-amiaza această frumoasă zi din istoria clubului. Astfel, managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, a venit cu două sticle de șampanie, iar jucătorii au apucat să ciocnească un pahar în cinstea unei zile foarte importante. Cătălin Barbu le-a transmis și un mesaj special cu această ocazie.

„Este o zi specială pentru istoria clubului. Se împlinesc 59 de ani de la înființarea clubului care l-a oferit țării pe cel mai important jucător din istoria țării și anume Nicolae Dobrin. Este o zi frumoasă, iar cu această ocazie vreau să ajungem în Liga I. Aceasta este marea noastră dorință și anume aceea legată de o promovare. Totul depinde de voi și vreau să vă simțiți mândru de faptul că purtați tricoul alb-violet și cea mai mare împlinire pentru toată lumea ar fi ca în cel mai scurt timp să ajungem cu echipa noastră în Liga I”, a declarat Cătălin Barbu.

Sursa: FC Argeș

08 Aug. 2012, 14:28 Seria 2
Pe aceeași temă