Cadoul primit de Bogdan Lobonț de la „U” Cluj, la aniversarea a 41 de ani! Cu ea trebuie să găsească drumul spre Liga 1

Marius ANGHEL 19 Jan. 2019, 09:56 Pregătiri, amicale

Jucătorii, stafful și conducătorii Universității Cluj l-au serbat ieri, 18 ianuarie, în vestiar, pe Bogdan Lobonț, pentru împlinirea a 41 de ani, iar fostul portar al naționalei a avut parte și de un cadou din partea unuia dintre partenerii clubului unde acum și-a început cariera de antrenor.

Cu sprijinul partenerului RMB Inter Auto, „U” Cluj i-a făcut un cadou-surpriză lui Bogdan Lobonț. „Pisica” a primit un Ford Kuga, cu mențiunea că la volanul lui trebuie neapărat să găsească drumul spre Liga 1.

„A jucat, pe rând, la Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București, AC Fiorentina și AS Roma, după o carieră în care a strâns 86 de selecții în tricoul primei reprezentative a României și a bifat două turnee finale de Campionat European, Euro 2000 respectiv Euro 2008.

Dar pentru prima experiență de antrenor a ales FC Universitatea Cluj, club pe care, alături de Adrian Iencsi, își propune să îl readucă în elită, chiar în anul Centenarului.

Astăzi, de ziua lui, îi urăm „La mulți ani!”, să fie sănătos, iar noul drum să-i fie pavat cu cât mai multe momente de sărbătoare în „alb-negru”.

Te îmbrățișăm, „Lobby”!

La mulți ani!”, a fost urarea Universității Cluj pentru Lobonț.

Felicitat și de UEFA

Nici UEFA nu a uitat de performanțele internaționale ale lui Bogdan Lobonț, care de-a lungul carierei sale a îmbrăcat tricoul echipelor Rapid, Dinamo, Ajax, Fiorentina sau AS Roma.

Pe contul de Twitter, oficialii UEFA i-au transmis un mesaj de felicitare lui Lobonț și au postat un filmuleț cu cea mai tare paradă a fostului goalkeeper român, în momentul când acesta evolua la echipa din Olanda și juca în Liga Campionilor, în primăvara anului 2003, în fața formației din Italia, AC Milan.

Marius ANGHEL 19 Jan. 2019, 09:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă